up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

GU

GU 24 Units Vanilla Bean

plus
  • Play videoGU 24 Units Vanilla Bean
  • GU 24 Units Vanilla Bean

GU 24 Units Vanilla Bean

Produktbeskrivelse GU 24 Units Vanilla Bean

GU Energy Gel pakker energi tette kalorier i en bærbar pakke for å hjelpe opprettholde energibehov av noen varighet eller aktivitet. Pakket med 100 kalorier, bruker GU Energy Gel maltodekstrin og fruktose å levere effektiv energi og minske magen nød.


GU gir idrettsutøvere med et skudd av 100 kalorier i form av en patentert karbohydrat blanding (70% 80% maltodextrin og 30 20% fruktose) for å levere høy kvalitet, lettfordøyelig og langvarig energi for utøvere i hver idrett og på alle nivåer. GU omfatter også elektrolytter for å sikre riktig hydrering, en antioksidant blanding for å avverge muskel vevsskade og en aminosyre blanding å forsinke muskeltretthet.


Alt inni hver pakke av GU er konstruert for å gjøre en enkel ting: gi kroppen din med de grunnleggende kravene den trenger for å holde det gående i miles og miles og timer og timer. Det går ned lett, og det går på jobb så fort at du ikke trenger å bremse ned.INGREDIENSER / ERNÆRING:


Vanilla Bean:

Maltodextrin

Vann

Fruktose

Leucine

Kalium Citrate

Natriumcitrat

Sitronsyre

Ascorbic Acid (vitamin C)

Kalsiumkarbonat

Valin

Sea Salt

Histidin

Natural Flavor

Natriumbenzoat (Konserveringsmiddel)

Kaliumsorbat (Konserveringsmiddel)

Green Tea (Leaf) Extract (Inneholder koffein)

D Alpha tocoferylacetat (Vitamin E)

Gellan Gum

Fumarsyre

Isoleucin

Pektin Powder

Kamille ekstrakt

Ingefær ekstrakt, glutenfri, laktosefri, 20 mg koffein.


Finn ut GU 24 Units Vanilla Bean på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Oppblåsbare hoppeslått salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Sports tilskudd produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos runnerinn.

Spesifikasjoner GU 24 Units Vanilla Bean

Farge
Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up