`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

GORE® Wear

GORE® Wear Sunlight Windstopper Soft Shell

GORE® Wear Sunlight Windstopper Soft Shell

  • GORE® Wear Sunlight Windstopper Soft Shell
  • GORE® Wear Sunlight Windstopper Soft Shell
  • GORE® Wear Sunlight Windstopper Soft Shell

GORE® Wear Sunlight Windstopper Soft Shell

Produktbeskrivelse GORE® Wear Sunlight Windstopper Soft Shell

Vindfulle dager er ikke noe problem takket være WINDSTOPPER® Soft Shell-materialet i denne langermede t-skjorten. Bred armbånd gir ekstra komfort. Den asymmetriske kutt av kragen lar deg raskt og enkelt sette på og ta av skjorten.

Egenskaper:

Flatlåsømmer med reflekterende utskrift

Strekkbar krage for enkel på og av

Reflekterende logo på skulder

Elastisk mansjettknapp med tommelhull

Reflekterende logo på ermet

spesifikasjoner:

Materialer: HOVEDSTOFF: 100% POLYESTER

WINDSTOPPER®MEMBRANE

SHELL INSIDE: 100% POLYESTER

Teknologi:

WINDSTOPPER® Soft Shell: Gir total vindtetthet med maksimal pustevne, som kombinerer komforten i et mykt midterlag og vannmotstanden til et skall i ett plagg. WINDSTOPPER® Soft Shells holder deg komfortabel med bevegelsesfriheten du trenger for forbedret ytelse i et bredt spekter av sykling og værforhold.

Uten Windstopper® membranen: De blå områdene viser at dette stoffet ikke tåler vind. Selv om utetemperaturen forblir den samme, vil du raskt begynne å føle seg kald. Dette er windchill-effekten.

Med Windstopper®-membranen: De røde områdene viser at WINDSTOPPER® kan blokkere vinden. Du forblir komfortabel og varm og kan opprettholde nivået på fysisk aktivitet.

WINDSTOPPER®-produkter Målbar fordel: lavere hjertefrekvens. Direkte sammenligning med andre stoffer viser at i løpet av de mest intensive aktivitetsstadiene (f.eks. Sykling oppoverbakke), er en atletes hjertefrekvens opptil åtte slag per minutt lavere med WINDSTOPPER®-klær enn med mindre åndbare stoffer.

Omsorg:

Maskinvask varm.

Ikke blek.

Ikke tørk i tørketrommel.

Tørr eller dampstrykejern er lavt.

Tørr eller dampstrykejern er lavt.


Tenker du på og kjøpe GORE® Wear Sunlight Windstopper Soft Shell? Dette er en av stjerneproduktene hos runnerinn, nett løping & triathlon butikken. Prisen er 71.99 $, begrenset tid! Hos runnerinn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra GORE® Wear til den beste prisen. Alle våre løping & triathlon produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

Spesifikasjoner GORE® Wear Sunlight Windstopper Soft Shell

Typer av ermer
Glidelåslengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk