up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

GoPro

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

plus
  • Play videoGoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

Produktbeskrivelse GoPro Sportsman

Med Sportsman mount du kan feste ditt GoPro kamera til mange hagle, rifle, pistol, paintball, og airsoft fat 410-8 måle i størrelse.


Tillater enkel fjerning.


Stand til å tåle rekyl uten merkbart skifte posisjon.


Montere GoPro kamera til våpen, fiskestenger og buer ved hjelp av en av disse GoPro Sportsman kamerafester.


Den allsidige monterer er kompatibel med de fleste hagler, rifler, revolvere, airsoft, paintball og pellet våpen, og passer de fleste bow komponenter og fiskestenger med en 0,4 tommer til 1,0 i. diameter.


Du kan montere en eller to kameraer front-vendt og / eller bakovervendt til fange oppslukende opptak fra en rekke vinkler og perspektiver.


De har en ikke-reflekterende, mattte svart finish for å sikre lav synlighet og har varmebestandig, gummiert polstring for å levere et sikkert grep og forhindre marring.


Kompatibilitet med alle GoPro kameraer.


Velkommen til vår GoPro Sportsman spesiell avtale. Hos runnerinn, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt løping & triathlon utstyr, men også ekspertinformasjon om løping & triathlon produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Tilbehør head-to-head.

Spesifikasjoner GoPro Sportsman

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Dette er den beste kvaliteten, og det er så enkelt å holde kameraet på spydtaksten. og det er det nyeste på markedet 2020 og kan inneholde 2 kameraer i samme tid foran og bak. ;)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up