`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Garmin

Garmin

Garmin er den ledende produsenten av GPS-forbrukerprodukter. Den har en lang historie med å tilby allsidig GPS for sykling, løping, utendørs fysiske aktiviteter, marine, luftfart og bilveiledning. Det har også fått anerkjennelse i smarte klokker over hele verden. Det er mange GPS-selskaper i verden som tilbyr spesialiserte tjenester innen overvåking og opplæring. Garmin Company skiller seg imidlertid ut blant mengden på grunn av kvalitetsprodukter. Å tilfredsstille sine kunder og oppmuntre dem til å forfølge atletiske bestrebelser og treningsøkter er det grunnleggende målet for Garmin.
Garmin Forerunner får enorm popularitet blant friluftsentusiaster gjennom årene. Det er den perfekte enheten for deg å ta på håndleddet og overvåke trening og utendørsaktiviteter. Garmin
Forløperen måler avstand, forbrenning av kalorier, hastighet og tempo i løpet av den fysiske treningen og løpeturen. Med Garmin forløper på slutten, kan du forbedre ytelsen din, siden den hjelper deg med å overvåke alle signaldetaljer angående bevegelsen din.
Garmin forløper GPS er designet for å beregne og lagre informasjon mens du kjører eller gjør fysisk aktivitet som kan hentes senere. Garmin-produkter får stadig større fremskritt for å oppfylle standardene i den nye tiden.

RUNNING

RUNNING

Sykling

Sykling

NESS

NESS

SE UTE

SE UTE

GPS-UTENDØRS

GPS-UTENDØRS

MULTISPORTER / SVØMMING

MULTISPORTER / SVØMMING

Avdelinger

Elektronikk

Allt( Garmin )
Lukk