up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Fjällräven

Fjällräven Kånken

plus
  • Play videoFjällräven Kånken
  • Fjällräven Kånken

Fjällräven Kånken

Produktbeskrivelse Fjällräven Kånken

Klassisk Kanken-ryggsekk i slitesterkt Vinylon-stoff med glidelås som åpner hele hovedrommet. Avtakbar sittepute, liten frontlomme, enkle skulderstropper og håndtak øverst.

Rette rygg er lykkelige rygg! Kanken ble opprettet helt tilbake i 1978 for å forhindre ryggproblemer blant svenske skolebarn og ble raskt et vanlig syn på førskoler og naturskoler over hele landet. I dag, 35 år senere, har Kånken rettet millioner av rygger over hele kloden og har blitt en av Fjällrävens mest elskede produkter. Denne klassiske ryggsekken er like velegnet for reiser til og fra skole eller jobb, som for trekking og reiser. Materialet er slitesterkt, lett Vinylon F-stoff som tåler smuss og fuktighet. Det romslige hovedrommet har en stor åpning med glidelås, noe som gjør det enkelt å pakke og pakke ut. Den har to flate sidelommer og en glidelåslomme foran, perfekt for de bitene og bobbene du vil ha like ved hånden. Den medfølgende seteputen av PE-skum lagres i den indre baklommen, der den forhindrer at innholdet i ryggsekken stikker mot ryggen - og er alltid innen rekkevidde når du trenger å ta en pause og sette deg ned, uansett hvor du måtte være. Bæresystemet er enkelt, men praktisk og består av håndtak på toppen og slanke, justerbare skulderstropper. Logoen foran er reflekterende. Den har også en adresseetikett inne i hovedrommet.


Egenskaper:

Fluorkarbonfri impregnering
Funksjoner: Slitesterk, hurtigtørking, vanntett


Spesifikasjoner:

Materiale: Vinylon F: 100% vinyl
Webbing: 100% polypropylen
Høyde: 38 cm
Bredde: 27 cm
Dybde: 13 cm
Volum: 16 l
Bæreveske for bærbar PC: Ja
Vekt: 300 g


Omsorg:

Myk børste og lunkent vann


Kjøp dine favoritt Sekker og magebagger modeller og nyt løping & triathlon. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Fjällräven Kånken. Hvis du er i tvil om å kjøpe Fjällräven Kånken, ta kontakt med vårt team av fagfolk i løping & triathlon via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner Fjällräven Kånken

Farge
Kapasitet
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder
veske funksjoner
Struktur

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up