up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Fjällräven

Fjällräven Kånken Mini

plus
  • Play videoFjällräven Kånken Mini
  • Fjällräven Kånken Mini

Fjällräven Kånken Mini

Produktbeskrivelse Fjällräven Kånken Mini

En nedskalert versjon av Kånken-ryggsekken med lange skulderstropper som kan justeres for å passe både barn og voksne. Liten frontlomme, avtakbar setepute og en reflekterende logo.

Kanken ble opprettet i 1978 for å forhindre ryggproblemer blant svenske skolebarn og har siden den gang blitt et av Fjällrävens mest verdsatte produkter. Mini-versjonen passer både for små barn og for voksne voksne som leter etter en liten ryggsekk. Den er perfekt for å ta med seg skift av klær til førskolen eller maten på en utflukt, og som en smart hverdagspose til bøker, vannflasker, frukt og mer. Skulderstroppene er lange og justerbare og passer til både små og store rygg. De kan festes med en lås slik at de ikke er i veien når de er tettest. Materialet er slitesterkt, lett Vinylon F-stoff som tåler smuss og fuktighet. Hovedrommet har en stor åpning med glidelås, noe som gjør det enkelt å pakke og pakke ut. To flate sidelommer og glidelås foran. Den medfølgende seteputen av PE-skum er lagret i den indre baklommen og forhindrer også at innholdet i hovedrommet stikker mot ryggen. Håndtak på toppen og slanke, justerbare skulderstropper. Logoen foran er reflekterende. Den har også en adresseetikett inne i hovedrommet.


Egenskaper:

Populær ryggsekk i slitesterkt Vinylon F-stoff.
Bæres som ryggsekk eller veske via konvertible stropper.
Avtakbart setepute, reflektor i logo.
Navn og adresseetikett på innsiden av pakken.
Slitesterk, hurtig tørking, vanntett


Spesifikasjoner:

Materiale: Vinylon F: 100% vinyl
Webbing: 100% polypropylen
Høyde: 29 cm
Bredde: 20 cm
Dybde: 13 cm
Volum: 7 l
Vekt: 220 g


Omsorg:

Myk børste og lunkent vann


Oppdag alle Sekker og magebagger produkter som du kan finne hos runnerinn som Fjällräven Kånken Mini. Kjøp nå Fjällräven Kånken Mini og spar mye penger på Ryggsekker produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket Fjällräven vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne Fjällräven Kånken Mini og andre sporter i vår løping & triathlon butikk? Takket være runnerinn kan du nå se et enormt utvalg av Sekker og magebagger artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner Fjällräven Kånken Mini

Farge
Kapasitet
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder
veske funksjoner
Struktur

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up