`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Fitbit

Fitbit Blaze Strap

  • Fitbit Blaze Strap
  • Fitbit Blaze Strap

Fitbit Blaze Strap

Produktbeskrivelse Fitbit Blaze Strap

Tilpass Fitbit Blaze tracker med et tilbehør band bestående av komfortable materialer for daglig og nattlig slitasje.

Fitbit Blaze tracker og ramme ikke inkludert.

spesifikasjoner:

materialer:

Den klassiske Fitbit Blaze armbånd er laget av et fleksibelt, holdbart elastomer materiale som ligner den som brukes i mange idretter klokker, og inkluderer en kirurgisk rustfritt stål spenne.

Vann motstand:

Klassiske tilbehør band har blitt testet opp til 5 ATM mao det er svette, regn og sprutsikker, men ikke svømme bevis. Vi anbefaler å ta den av før du dusjer, så det er best for huden din om bandet holder seg tørr og ren.

Omsorg:

Hvis den klassiske Fitbit Blaze bandet blir våt, eller hvis du svetter i det, fjerne og helt tørke bandet før du setter den på igjen. Gi håndleddet en pause ved å ta bandet av hver nå og da. Lære mer.


Akkurat nå, Fitbit Blaze Strap er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos runnerinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Elektronikk katalog og særlig i vår Reservedeler kategori. Vi har en rekke Reservedeler som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Fitbit Blaze Strap

Underkategorier
Produkttype
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk