up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Dynafit
360

Dynafit Feline Ultra Trail Running Shoes

Dynafit Feline Ultra Trail Running Shoes

plus
  • 360Dynafit Feline Ultra Trail Running Shoes
  • Play videoDynafit Feline Ultra Trail Running Shoes
  • Dynafit Feline Ultra Trail Running Shoes
  • Dynafit Feline Ultra Trail Running Shoes

Dynafit Feline Ultra Trail Running Shoes

Produktbeskrivelse Dynafit Feline Ultra Trail Running Shoes

La Feline Ultra guide deg. Designet spesielt for den kvinnelige foten, for medium og lang avstand kjører på sti over harde, kompakte terrengtyper, affording pålitelig støtte og støtdemping. Bevegelsen veiledning gitt av dobbel tetthet Duo Motion bygging i EVA, kombinerer med Multipad mellomsåle, som tilpasser dynamisk til utfordringene i terrenget for å gi et trygt, støttende og naturlig gangart syklus på hvert trinn. Grip og sideveis stabilitet på kompakte og glatte overflater er levert av Vibram® Mapping Compound, som utnytter den Megagrip forbindelsen i midfoot området. Den Form Utstyrt øvre konstruksjon, kombinert med Sensitive Fit + klemmer midfoot, men forlater nok plass for å sikre god blodsirkulasjon, helt opp til den siste km.

Egenskaper:

Sensitive Fit:

Motion veiledning og stabilitet på alle trinn, takket være de Form Montert sidestøtte band som vugge midfoot, kombinert med en mer avslappet forfoten passform, for å øke blodsirkulasjonen og for å bidra til å bekjempe fot swell, helt opp til den siste km.

Form Fitted Øvre:

Den øvre tilbud optimal passform og den beste beskyttelsen.

Duo Motion:

Mellomsåle fremstilt av to EVA-enheter med forskjellig tykkelse for optimal bevegelseskontroll.

Adaptive grid:

Tilbyr komfortabel passform og god ventilasjon, pluss muligheten til å tilpasse seg den foots bevegelse.

Ballistic Bumper:

Gummi tå og hæl støtfangere redusere effekten av påvirkninger

Rask snøring system:

Ultra Mellomsåle:

Motion veiledning, støtte og støtdemping for trygge, sikre kjøringer av medium og lang avstand, takket være Duo Motion konstruksjon med dobbel tetthet EVA. Pålitelig, naturlig footstrike er garantert av Multipad mellomsåle som dynamisk tilpasser seg robusthet av terrenget, kombinert med en inneholdt 8 mm drop.

Sole Drop 8mm:

Drop "er forskjellen i sålen mellom høyden ved hælen, og høyden på den fremre del av foten.

Ultra Yttersåle av Vibram®:

Stor holdbarhet og sidestabilitet på kompakte terrengtyper, kombinert med fremragende grep selv på hardt underlag, takket være design som gir surefooted trekkraft og Mapping forbindelse med Vibram® som syssels Megagrip gummi i midfoot sonen.

spesifikasjoner:

Vekt: 289g

Teknologi:

Alpine Kjører:

Lys benet likevel så kraftig som en snøleopard, disse fjell løpere er på farten i variert terreng. Stadig skiftende forhold, utfordrende løyper, og snø og ur felt alle satt spesielle krav til en bestemt off trail gear. Og vi søker etter ekstraordinære løsninger: intelligent lette, atletisk passform, holdbarhet og beskyttelse av utøveren.

Gratis Touring:

Gratis Touring kan sammenlignes med surfing; et spill av vektløshet og sentrifugalkrefter bare det utspiller seg i et fjellmiljø. Gratis Touring utstyr ser fusjon av vekt optimalisering, som sparer energi på oppstigningen, og unike prestasjonsevnen på nedstigningen. Ekte gratis tourers er nedstigningen orientert ski fjellklatrere som tjener belønning for surfing over urørt puddersnø ved anstrengelse av sine egne muskler. «Tjen din tur" som uttrykket går.

Ski Touring:

Kjennere blant ski tourers, som liker en behagelig stigning etterfulgt av en variert og elegant avstamning. De har fordelen av kunnskap fra formel 1 og hastigheten touring segmentet. The Ski Touring satt opp tilbyr innovative og topp kvalitet for et bredt spekter av bruksområder. Alle fra nybegynnere til profesjonelle kan komme tilbake til kjernevirksomheten på ski i energieffektive bestigninger og underholdende utforkjøringer.

Speed ​​Touring:

Denne disiplinen handler om fart og møte utfordringene i de høye fjellene. Til en viss grad, er det som å overføre konkurransekjøring i høy høyde fjellmiljø. Speed ​​kombinert med et høyt fjell landskapet. Kronen disiplin i sporten ski fjellklatring er ekspedisjoner til 8000 meter pluss toppene av Himalaya og Karakorum. Dens nettopp i denne type omgivelser der det er viktig å bruke så lite tid som mulig i faresonen, og for å minimere risikoen. Hastighet er synonymt med sikkerhet opp her. Du må være i stand til å stole 100% på utstyret ditt selv om vekten er redusert til et minimum. Det må være i stand til å tåle de ulike typer terreng, bratt, og ulike snøforhold alpine miljøet kaster på den.

Ski Kjører:

Fra å kjøre til Ski kjører. Ski løpere bestige topper på betagende hastigheter, ta noen nakne sekunder for å endre skins på seg skiene og lage en stor høyde ned i full fart i en kamp mot klokken. Det er ikke uvanlig å se ganger på mindre enn 40 minutter er spilt inn for bestigninger til 1000 meter toppene. Akkurat som i formel 1 racing, spiller vekt / ytelse en avgjørende rolle. Dvs hvorfor dette er et sentralt fokus for Dynafit Ski Running samling, som kombinerer lav vekt med høy ytelse funksjoner.

Ultra Running:

Ultra kjører betyr erobre avstander på mer enn 42 kilometer (26,2 miles), noen ganger enda lenger enn 100 kilometer (62 miles). Disse ekstremt lange avstander krever ikke bare en spesiell grad av utholdenhet og styrke blant idrettsutøvere, men også produkter som har et spesielt høyt nivå av beskyttelse og bevegelse veiledning. Og det gjelder uansett terreng alpine landskapet byr opp. Til tross for maksimal holdbarhet og pålitelighet av utstyr, resterende lett er et absolutt must.

Vertikal Kjører:

En konkurransedyktig form av løping som foregår i bratte terreng. Vertikale Antall utøvere flytte ved høye hastigheter på fjellet og ser ut til å trosse tyngdekraften. De er ultra passform, at footed og har ekstremt raske reflekser. De bruker veldig lite utstyr, men hva de bruker er individuelt valgt: ytelse i forhold til vekten spiller en viktig rolle i disse produktene, og det er et sentralt tema i utviklingen av Vertical Running samlingen.


Oppdag det store utvalget av løping & triathlon produkter fra Dynafit som vi har på lager til de beste prisene. Hos runnerinn, din nett løping & triathlon butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Dynafit Feline Ultra Trail Running Shoes fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner Dynafit Feline Ultra Trail Running Shoes

Trinn
Miste
Farge
Vekt fottøy
Funksjoner
Anbefalt bruk
Skobredde
Eneste teknologi

Tecnologias Dynafit Feline Ultra Trail Running Shoes

Kundeomtaler og spørsmål (9)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott produkt

-

Disse skoene er veldig komfortable, ideelle for brede føtter, også gode på veien, lette. Det er veldig god valuta for pengene. Jeg er derfor veldig fornøyd med kjøpet mitt.

Kul

-

Super behagelig fra første dag, bukseseler og med godt grep! Stor oppdagelse !!!

Flink

-

Veldig bra for min kone

Feline ultra

-

OK! Top.

Perfekt

-

millors sabatillas qu' he tingut amples, komfortable og lleugeras fra den første dagen, også fra bona qualitat dons er perfekte i ja portu un any amb them.

Takknemlighet

-

Jeg setter spesielt pris på disse skoene for å gå i 2 til 3 timer fordi de er lette og brede. De er perfekte for min type føtter

Beste sti sko

-

Jeg har slitt Dynafit løpesko utelukkende siden jeg fant dem for noen år siden. Sist passer føttene mine perfekt, og jeg er så fornøyd med dem. Jeg har en middels bredde på 10,5 kvinners føtter (* størrelse 11 i denne skoen) med liten pronasjon, og disse er støttende uten å være for stiv. Når det er sagt, ble min favoritt stil avsluttet, så jeg var litt nervøs for å kjøpe denne modellen. Jeg burde ikke vært bekymret, de er gode! Den eneste funksjonen jeg sliter med er snørebåndene - de jobber, jeg finner dem bare litt lenge og må kaste dem i noen ganger (det er en elastikk bygget inn for det formålet ...). Totalt elsker jeg disse skoene og vil anbefale dem.

Utmerket

-

Skoen er condiderata nummer én i mange BLOG for TRAIL, er foten veldig beskyttet, vekten er lys. Jeg er veldig fornøyd, også fordi det var en stor rabatt slik at jeg kunne ta opp til et mer accesible siffer.

Meget godt valg

-

Lett, stabil og komfortabel. Meget god verdi / pris og utmerket valg. Veldig fornøyd med levering

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up