up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
load

Hvorfor er vester bra for løping?

Løpevest for kvinner

Løpevesten for kvinner kan forbedre racingkondisjonen din. Det er også nyttig for løpere fordi det kan fremme utholdenheten som kreves for å løpe. Hastigheten til løperen etter bruk av denne vesten øker og det kommer deg til gode i den vanlige løpetreningen. Løpevester hjelper ved å instruere kroppen din til å bruke uendelig energi for å løpe under treningsaktiviteter. Løpevester for kvinner kommer i et mangfoldig utvalg og har forskjellige egenskaper. Du kan kjøpe den fra Adidas , Salomon , Nike , Dynafit , GORE Wear .

Hvorfor er vester bra for løping?

1. Når du løper med løpevest, legger vesten litt ekstra vekt på, og gjør kroppen mer massiv. Dermed forbruker kroppen din ekstra fett for å levere den ekstra styrken som trengs for å drive deg videre.
2. Bruk av en løpevest mens du løper treningsøkten øker ytelsen til muskeltrådene dine. Disse musklene er i stand til å slippe ut bølger av styrke som fremmer din generelle fartsenergi.
3. I tillegg til å bygge musklene mer aktivt, styrker løping med vest beinvolumet. Å øke beinvolumet reduserer også faren for brudd.
4. Å løpe med vest kan hjelpe deg å øke mer muskler. Denne ekstreme øvelsen stimulerer muskelmodenhet og stimulerer leddbånd, vev og brusk.
5. En løpevest hjelper deg med å opprettholde en presis holdning ettersom tilleggstrykket er likt fordelt på kroppsdelene dine. Dette reduserer sjansen for skader og fordeler hvis du når helsemålene dine på en sikker og effektiv måte.


clouse menu Lukk