up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvorfor er strømpebukser bedre for løping?

Løpe tights

Løpetights er veldig lik vanlige strømpebukser, men de er mer gjennomsiktige, og det er nødvendig å bruke shorts eller et ekstra belegg på løpetights. Disse tightsene brukes for sine oppvarmingsegenskaper eller hensiktsmessighet under mindre shorts. Løpe tights kvinner normalt feste foten eller holde en ring for å dekke anklene. Du kan kjøpe joggingtights for kvinner fra Adidas , Salomon , Nike , Asics og New Balance .

Beste løpebukser fra Nike for kvinner

De beste løpebuksene fra Nike tåler at du trener i varig bekvemmelighet. De beste løpebuksene til Nike er produsert av ventilerte ting som gir en avkjølende effekt, som gir letthet og ventilasjon under hele løpeturen. Disse tightsene er laget av 90% gjenbrukte bomullsfibre.

Her er en av de beste løpetightsene for kvinner:

På tights til kvinner
Disse tightsene bruker luftig materiale som gir kjølighet. En fleksibel midje gir tilstrekkelig ventilasjon. Den har et indre/ytre elastisk belte for å lette balansen i passformen. En omfattende midtre veske med et feste hjelper deg med å bevare telefonen. Vesker med glidelåser på hver side bevarer små gadgets. Det bøyde elastiske bandet gir deg et poeng å samle dine verdifulle medarbeidere. Dette merket lanserer også svarte løpetights for kvinner. Mange kvinnelige løpere foretrekker å kjøpe svarte løpebukser for kvinner.

Hvorfor er strømpebukser bedre for løping?

Løpetights hjelper og støtter vevet ditt mens du løper ved å bruke noe av trykket mens du komprimerer musklene. De forbedrer også blodsirkulasjonen og gir tilstrekkelig mengde oksygen til musklene. Dette fremmer muskelrestaureringsmetoden og reduserer muskeltretthet etter lange løp.

clouse menu Lukk