`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Compressport

Compressport Trail Running V2

Compressport Trail Running V2

  • Compressport Trail Running V2
  • Compressport Trail Running V2
  • Compressport Trail Running V2

Compressport Trail Running V2

Produktbeskrivelse Compressport Trail Running V2

idrettsutøvere Kvinner foreslått for en feminin linje av komprimering tannhjul COMPRESSPORT teknologi og vet hvordan arrangert for det! Gitt et feminint snitt, korte armer kvinner kjører Tops gi en følelse av letthet og frihet i et spesielt vevd og ultra lett fiber som transporterer vekk fuktighet og luftsirkulasjon og dermed regulere kroppstemperaturen.

Compressport Trail Running V2 er det perfekte produktet for å nå dine løping & triathlon mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte T-skjorter produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Dameklær produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på runnerinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Compressport som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Compressport Trail Running V2

Typer av ermer
Glidelåslengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

God

-

Stoffet på denne toppen er super myk og pustende. Det har holdt meg komfortabel på flere lange trening, svømmer, kjører og kjører!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk