`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Compressport

Compressport TR3

  • Compressport TR3
  • Compressport TR3

Compressport TR3

Produktbeskrivelse Compressport TR3

Det er en besettelse på COMPRESSPORT®: å alltid ta med mer komfort for å gi enda mer ytelse. Denne nye TR3 serien er intet unntak fra regelen og oppfyller forventningene til de mest krevende triatlon.

den TR3 TANK TOP tro mot den forrige versjonen, gir en unik ergonomisk passform mens du trener. Faktisk hjelper sin postural 3D for å opprettholde en perfekt rett holdning. Men denne nye versjonen i tillegg ytelser fra ON / OFF Ventilaction fiber. Ved å åpne sine tusenvis av celler automatisk, øker ON / OFF fiber oksygene under intens trening. Ved å lukke dem igjen, det beskytter mot elementene og reduserer muskel svingninger. Utviklet med mange triathlon vinnere, sikrer TR3 AERO TOP uovertruffen komfort og lar resten kraftig, selv etter 8 timer med racing.

Montert på en AV / PÅ-skjorte (en av de siste nyvinningene av COMPRESSPORT) TR3 Singlet ytelser fra det interaktive fiber som puster med deg og styrer ventilasjon i henhold til intensiteten på trening.

Verken kald eller varm, og alltid tørr .:

Den unike stoff støtter en optimal termo uansett temperatur. Luftsirkulasjonen gir en perfekt balanse mellom eksteriør og interiør. Således legemet forblir alltid ved den samme temperatur.

6 "plukke lommer":

Ideell for trening eller langdistanse løp. Selv compartmentalized for bedre organisering, de er enkle å få tilgang til og ble testet for å unngå spretter. De unngår ubrukelig kronglete og hjelpe deg å spare energi og holde fokus på strak arm.

Enda mer behagelig:

Når øvelsen blir intens, kan glidelåsen åpnes, og tilbyr dermed maksimal frihet til brystkassen mens forsterke postural justering. Den beskyttende dekke hindrer irritasjon. Låse leder av glidelåsen ikke sklir under strak arm.

Ergonomisk passform:

Den ergonomiske snitt, lengre bak enn foran, så vel som silikon indre, gjør det mulig å få tilbake forblir godt dekket selv på en sykkel.

Teknologi:

Bakterier: 100% higiênica. Este tratamento Ajuda en prevenir o desenvolvimento de bakterier e combate natural os odores desagradáveis. Assegura uma sensação de Frescura durante todo o dia.

Ergo passer: De tå stykke konturer og dekker tærne uten krøller, komprimere eller knuse foten.

Ergo form: Dens ergonomisk form, lengre bak enn foran sammen med sin silisium fôr, holder tilbake godt dekket.

Hemless: Sømløs og uten elastisk, har den øvre del av sokken ikke komprimere ben, og dermed avlaste trykket i dette området.

Hydro fobi: Den vannavvisende fiber transporterer fuktighet bort og evakuerer svette uten å absorbere det, selv når overdreven. Ikke mer ubehagelig tung, fuktig klær som irriterer og ikke tørker.

På Av: Basert på en AV / PÅ-T-skjorte (en av COMPRESSPORT® 's nyeste innovasjoner) Tri Singlet og Tri Aero Top har interaktive Fiber som puster med deg og justere ventilasjon i henhold til intensiteten på treningen ..

Holdning justering: Denne lampen kompresjonsområdet er direkte vevd inn i stoffet til: Kontroller at du har riktig kropps posisjonering under langvarig innsats Sikre dine skuldre bli justert. Og dermed øke pust og forbedre oksygenmetning ved innsats, samt etter å forbedre utvinningen.

sømløs :: For optimal komfort, mikrofiber kroppen av TRIATHLON SHIRT er 100% sømløst, lett og veldig myk.

sttdemper micro: Den spesifikke silikon gjør for perfekt addaptation til morfologi av kroppen, for å absorbere støt og mikro muskelmassasje øke komforten og muskel revitalisering.

silisium bandet: Silisium bånd rundt midjen vil sikre Top alltid holder seg på plass, uansett hva stillingen du er i (klatring, synkende).

Spin kontroll: "Spin kontroll" hjelper deg å forsterke din holdning under innsats for perfekt vedlikehold.

Termisk regulering: Den ERAMICS "speileffekt" aktiverer mikrosirkulasjonen på overflaten av huden (+ 92%), og fører til bedre temperaturregulering (+ 51%).

Ultra ventilasjon: Nye mesh områder har blitt lagt rundt ankelen, til toppen av foten og tå boksen gir en enda større følelse av letthet og komfort. Disse ventilasjonssonene gjør sokkene mer pustende, ved å fjerne fuktighet og fuktighet raskere. Foten vil ikke overopphetes og dermed forhindre gnagsår.

v hals: Ikke mer gnaging og gni på sensitive områder. Dens V-hals passer alle størrelser og dermed hindre ubehag rundt halsen.

Ventilasjon Sone: målrettet posisjonering av maske strukturer på skuld evakuere kroppsvarme og svette som betyr at du holde deg tørr uansett utetemperatur og intensiteten og varigheten av innsatsen.

zip Beskyttelse: glidelås foran gir ekstra bevegelsesfrihet og pusteevne i høy intendity innsats. Dens autoblocking system forhindrer gnagsår og holder zip på plass.

Ultralight: Din COMPRESSPORT® ikke holde vann og vil forbli featherlight under alle forhold.

6 plukke lommer: 3 lommer i front og 3 i ryggen ... riktig strukturert for bedre organisering, de er enkle å nå og er utformet for å hindre spretter. De forhindrer også unødig kronglete og hjelpe deg å spare energi til å holde fokus på strak arm.


Oppdag Compressport TR3 på lager og til best pris. Besøk runnerinn, din nettbutikk med løping & triathlon utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Compressport TR3 nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Compressport TR3

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Godt stoff og utførelse

-

Komfortabel å ha på utendørsaktiviteter Men stoffet er for delikat

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk