`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Compressport

Compressport TR3 Ultra

  • Compressport TR3 Ultra
  • Compressport TR3 Ultra

Compressport TR3 Ultra

Produktbeskrivelse Compressport TR3 Ultra

Den TR3 AERO TANK for kvinner gjør samme som sin skjorte motstykke. Pusteevne, bekvemmelighet og beskyttelse 's hva damen din tank formidler. Under akselerasjon faser puster tanken din med deg, og dermed forsterke ytelsen. Under retardasjon, alveolene lukke opp og dermed beskytte deg mot elementene.

Dette Singlet definitivt bringer eleganse, sjarm og dynamikk for en dristig utseende samtidig bevare alle komprimering er nødvendig for at kroppen skal være beskyttet mens du utfører til sitt beste. Spesielt passer den kvinnelige formen det holder kroppen rett og justert og takket være sin elegante store arm åpning, er bevegelsesfrihet garantert og ingen chaffing tillatt.

Egenskaper:

Det puster med deg av og på, og justerer ventilasjon med intensiteten av din innsats. Luftsirkulasjonen gir en perfekt balanse mellom eksteriør og interiør. Således kroppstemperaturen holdes i perfekt balanse.

Den er utstyrt med 6 ordentlig strukturerte og lett tilgjengelige lommer for å organisere din ernæring, telefon og tabletter.

En runde krage forhindrer gnagsår og rubbing.

Den ergonomisk passform, lengre bak enn foran, hjelper ryggen forblir godt dekket selv når sykling.

Ergo formbare som det er, er postural justering godt sikret.

Skuldrene holde justert dermed øke pust og bedre oksygenering.

Technologies:

Bacterio statisk: 100% higiênica. Este tratamento Ajuda en prevenir o desenvolvimento de bakterier e combate natural os odores desagradáveis. Assegura uma sensação de Frescura durante todo o dia.

Ergo passer: De tå stykke konturer og dekker tærne uten krøller, komprimere eller knuse foten.

Ergo form: Dens ergonomisk form, lengre bak enn foran sammen med sin silisium fôr, holder tilbake godt dekket.

Hemless: Sømløs og uten elastisk, har den øvre del av sokken ikke komprimere ben, og dermed avlaste trykket i dette området.

Hydro fobi: Den vannavvisende fiber transporterer fuktighet bort og evakuerer svette uten å absorbere det, selv når overdreven. Ikke mer ubehagelig tung, fuktig klær som irriterer og ikke tørker.

På off: Basert på en AV / PÅ-T-skjorte (en av COMPRESSPORT® 's nyeste innovasjoner) Tri Singlet og Tri Aero Top har interaktive Fiber som puster med deg og justere ventilasjon i henhold til intensiteten på treningen ..

Holdning justering: Denne lampen kompresjonsområdet er direkte vevd inn i stoffet til: Kontroller at du har riktig kropps posisjonering under langvarig innsats Sikre dine skuldre bli justert. Og dermed øke pust og forbedre oksygenmetning ved innsats, samt etter å forbedre utvinningen.

Sømløs: For optimal komfort, mikrofiber kroppen av TRIATHLON SHIRT er 100% sømløst, lett og veldig myk.

Støtdemper micro: Den spesifikke silikon gjør for perfekt addaptation til morfologi av kroppen, for å absorbere støt og mikro muskelmassasje øke komforten og muskel revitalisering.

Silicon bandet: Silisium bånd rundt midjen vil sikre Top alltid holder seg på plass, uansett hva stillingen du er i (klatring, synkende).

Spin kontroll: "Spin kontroll" hjelper deg å forsterke din holdning under innsats for perfekt vedlikehold.

Termisk regulering: Den ERAMICS "speileffekt" aktiverer mikrosirkulasjonen på overflaten av huden (+ 92%), og fører til bedre temperaturregulering (+ 51%).

Ultra ventilasjon: Nye mesh områder har blitt lagt rundt ankelen, til toppen av foten og tå boksen gir en enda større følelse av letthet og komfort. Disse ventilasjonssonene gjør sokkene mer pustende, ved å fjerne fuktighet og fuktighet raskere. Foten vil ikke overopphetes og dermed forhindre gnagsår.

V-hals: Ikke mer gnaging og gni på sensitive områder. Dens V-hals passer alle størrelser og dermed hindre ubehag rundt halsen.

Ventilasjon Sone: målrettet posisjonering av maske strukturer på skuld evakuere kroppsvarme og svette som betyr at du holde deg tørr uansett utetemperatur og intensiteten og varigheten av innsatsen.

Ultralight: Din COMPRESSPORT® ikke holde vann og vil forbli featherlight under alle forhold.

6 plukke lommer: 3 lommer i front og 3 i ryggen ... riktig strukturert for bedre organisering, de er enkle å nå og er utformet for å hindre spretter. De forhindrer også unødig kronglete og hjelpe deg å spare energi til å holde fokus på strak arm.


Akkurat nå, Compressport TR3 Ultra er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos runnerinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Dameklær katalog og særlig i vår T-skjorter kategori. Vi har en rekke T-skjorter som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Compressport TR3 Ultra

Typer av ermer
Glidelåslengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk