up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Camelbak
360

Camelbak Octane XTC 5L Hydration Vest

Camelbak Octane XTC 5L Hydration Vest

plus
  • 360Camelbak Octane XTC 5L Hydration Vest
  • Play videoCamelbak Octane XTC 5L Hydration Vest
  • Camelbak Octane XTC 5L Hydration Vest
  • Camelbak Octane XTC 5L Hydration Vest

Camelbak Octane XTC 5L Hydration Vest

Produktbeskrivelse Camelbak Octane XTC 5L Hydration Vest

Vektet på 350 gram er Octane XCT perfekt for å bevege seg raskt og lett. Vektet på 350 gram er Octane XCT perfekt for å bevege seg raskt og lett. Taljen beltet gir ekstra stabilitet og inkluderer lommer med glidelås for enkel tilgang til nødvendigheter. Den nye designen har ekstra lagring på linningen og selen, slik at du kan holde nøkler, geler og kart innen rekkevidde.

Inkluderer 2 L hydrasjonsblære
Er du interessert i Camelbak Octane XTC 5L Hydration Vest? For øyeblikket er produktene på lager hos runnerinn, din nett løping & triathlon butkk. Hos runnerinn vil du finne flere løping & triathlon produkter fra merket Camelbak. Ikke vent lenger og nyt fra Camelbak Octane XTC 5L Hydration Vest bare bare noen få klikk. Oppdag runnerinn sitt brede utvalg av løping & triathlon støtter nå.

Spesifikasjoner Camelbak Octane XTC 5L Hydration Vest

Farge
Kapasitet
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (9)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket produkt og kjøp uten problemer

-

Utmerket kvalitet ryggsekk, materialene er avanserte, med reflekterende striper og veldig gode stoffer, sømmer og detaljer, jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet, sidelommene er super praktiske og de av bandene også for hansker eller små ting. Uten hydreringsposen er det nok plass, med posen ikke mye, men det som er nødvendig for et treningsutflukt eller langdistanseløp. Utmerket. Hvis du tenker på noe i flere dager, må du tenke på muldyret, noe med mer liter kapasitet

Camelbak oktan xct

-

Flott veske. Godt ferdig produkt, virker robust. En veldig praktisk og gjennomtenkt veske som er lett å glemme takket være den store lettheten. Vannposen virker også solid for å se over tid. Leveringsfrister respektert, perfekt!

Rådføre

-

Kommer den med vannsekken eller bare sekken?

våre eksperter svarer

Hallo! Den inkluderer en 2 liter hydratiseringsblære. Vennlig hilsen!

Fornøyd med kjøpet mitt

-

super mtb vannpose til en super konkurransedyktig pris. Jeg anbefaler dette nettstedet og denne vesken. Og levert i tide.

Flott!

-

Jeg er veldig fornøyd med det. Den tilpasser seg perfekt til kroppen uten å bevege seg i det hele tatt eller forhindre normal bevegelse av armen. Den puster ganske godt på ryggen. Kapasiteten er tilstrekkelig for halvdagsløp. Kvaliteten på materialene er avansert.

Camelbak oktan

-

Flott produkt, kvaliteten er utmerket, anbefaler jeg alle

Camelback oktan

-

Veldig praktisk ryggsekk som ikke vil la meg dø av tørst i løpet av mange turer. Ideelt for kortere en-dagers turer.

Camelbak oktan xtc 5

-

Utmerket ryggsekk, er helt i tråd med beskrivelsen. Det gjenstår å sjekke i aksjon. Takk butikken for rettidig levering, sende et spor til spor. Butikk og anbefaler det!

Camelbak oktan xtc 5

-

Mye oppmerksomhet er betalt til kvaliteten på sømmer, stoff behandlingen, hydratiseringsinnretningen alt dette på toppen. På ryggen sitter han bemerkelsesverdig, etter noen kilometer på alt han glemte at det var noe bak ham.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up