up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Camelbak

Camelbak Insulated Tube Director

plus
  • Play videoCamelbak Insulated Tube Director
  • Camelbak Insulated Tube Director

Camelbak Insulated Tube Director

Produktbeskrivelse Camelbak Insulated Tube Director

Bøyelig, forblir der du setter den tube for totalt håndfri hydration.

Egenskaper:

Posisjon rør for praktiske, hands free drikking; ingen trenger å nå for en drink.

Antidote® Isolert Tube holder vann kult.

Klikker på noen CamelBak reservoar med Quick Link ™ system.

Fungerer med OMEGA® reservoar med kjøp av Quick Link ™ konverteringssett.

Omsorg:

RESERVOIR RENGJØRING

Den beste måten å ta vare på reservoaret er å rengjøre og tørke den etter hver bruk, spesielt hvis du fyller reservoaret med noe annet enn vann. Imidlertid, hvis et reservoar som ikke er rengjort etter hver bruk, og mugg eller misfarging utvikler:

Bruk varmt vann og en CamelBak Rengjøring Tablet. Eller bruk 2 ss bakepulver eller blekemiddel i stedet for CamelBak Rengjøring Tab. Bland løsningen inni reservoaret og heve reservoaret over røret og Big Bite Valve. Knip bitt ventilen, slik at oppløsningen å strømme inn i røret og drikke fylle bitt ventilen.

La reservoaret og rensemiddel sitte i reservoaret og drikke rør i ca 30 minutter.

Vask reservoaret med varmt vann og mild såpe. Pass på å helt skylle bort renhold løsning i reservoaret og drikke rør før bruk igjen. Du kan også bruke Camelbak børster fra vår Cleaning Kit for å skrubbe reservoaret og drikke tube. Børster er den beste måten å sikre at du skrubbe alle områder av reservoaret ren.

Når reservoaret er ren, sørg for å lufttørke over natten slik at ingen fuktighet er fanget på innsiden, noe som kan føre til mugg å vokse.

Disse trinnene vil gjøre reservoaret sikker for bruk. Hvis det er fortsatt plasser igjen bak, disse er permanente mold flekker som kanskje ikke er flyttbare. Men er din reservoaret fortsatt trygt og brukbare etter at du har renset den.


Camelbak Insulated Tube Director har Camelbak offisiell garanti fra produsent. Som en Camelbak offisiell forhandler er alle våre tilbud løping & triathlon artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I runnerinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Sekker og magebagger produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Tilbehør artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Camelbak Insulated Tube Director

Farge
Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Perfekt

-

Det perfekte supplementet slik at vannet i røret ikke varmes opp.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up