up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Born

Born Super Liquid 12 Units Cherry

plus
  • Play videoBorn Super Liquid 12 Units Cherry
  • Born Super Liquid 12 Units Cherry

Born Super Liquid 12 Units Cherry

Produktbeskrivelse Born Super Liquid 12 Units Cherry

Klar til å drikke flytende energi gel med en utrolig effekt. BORN SUPER VIKTIG GEL inneholder 21,5 gram karbohydrater og sikrer en perfekt tilfylling av glykogenbestand. Egnet til å ta under eller til og med før innsatsen. Også inneholder natrium og kalium, viktig for regulering av væskebalanse i kroppen og for normal funksjon av musklene.

Bruk:

1 3 Super Liquid Gels per time under aktiv trening. Opptil 15 super flytende geler per dag.

Koffein:

Koffein er en stimulant. Koffein absorberes raskt i blodet; Halvparten er allerede absorbert innen 3 til 4 minutter etter å ha spist eller drukket. Du vil oppleve effektene innen 0,5 time til 2 timer etter å ha drukket kaffe eller koffein. En mengde koffein som kan sammenlignes med 1 eller 2 kopper kaffe (160 mg) har en stimulerende effekt på konsentrasjon og ytelse hos voksne. Det gir en følelse av økt energi og fjerner følelser av tretthet. Koffein forbedrer også litt minne, våkenhet og motivasjon. Større mengder gir ikke større effekt. For idrettsutøvere kan koffein støtte lengre perioder med trening.

Drikker med koffein gir bare væsker til kroppen. Det er ofte tenkt at drinker med koffein er vanndrivende. Det er ikke sant. Kroppen taper ikke ved å drikke kaffe, for eksempel. Koffein sikrer bare at væsken forlater kroppen raskere, fordi den stimulerer nyrene.

ingredienser:

Vann, spraytørket glukosesirup, fruktose, surhetsregulator (sitronsyre), smaksstoff, fortykningsmiddel (xantangummi), salt, koffein, konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbensoat), vitamin B12 (metylcobalamin).

2: 1 Glukose / fruktose:

2: 1 glukose / fruktoseforholdet øker inntaket av karbohydrat til 90 gram per time (normalt 60 gram).

Egenskaper:

Inneholder 29,7 mg koffein

2: 1 glukose / fruktose forhold for økt carb opptak

Kan bidra til å hindre å treffe veggen

Gluten og laktosefri

Lett på magen

Raskt absorpsjon i blodet

Lett å drikke, uten vann

Blanding av raske og komplekse karbohydrater

Tilgjengelig i flere smaker


Liker du Born Super Liquid 12 Units Cherry? Gå inn på vår løping & triathlon seksjon og oppdage et stort utvalg av Oppblåsbare hoppeslått produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at løping & triathlon produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Oppblåsbare hoppeslått finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Born Super Liquid 12 Units Cherry

Farge
Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up