up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Born

Born Recovery 450g Without Flavour

plus
  • Play videoBorn Recovery 450g Without Flavour
  • Born Recovery 450g Without Flavour

Born Recovery 450g Without Flavour

Produktbeskrivelse Born Recovery 450g Without Flavour

Etter intensiv trening trenger kroppen din proteiner og karbohydrater. Disse proteinene hjelper til med å gjenvinne muskelvev og støtter muskelvekst etter trening. Denne RECOVERY SHAKE har en velsmakende kremet vaniljesmak. Den optimale kombinasjonen av protein og karbohydrater sikrer at karbohydrater raskt blir absorbert i musklene: veldig viktig for din bedring.

Høydepunkter i Born Recovery Shake:

Protein utvinning riste

Inneholder essensielle aminosyrer

Proteinhjelpemidler til utvinning og muskelbygging

Deilig vaniljesmak

Bland med vann, soyamelk, skummet melk

bruk:

Løs opp 6 7 øser (75 gram) i 500 ml vann eller melk (1 flaske). For maksimal utvinning bruk FØDT RECOVERY SHAKE innen 30 minutter etter trening (50 ml).

Dette produktet bør tas som en del av et variert og balansert kosthold og i forbindelse med en sunn livsstil. Oppbevares på et kjølig, tørt sted.


Hvis det du trenger er Born Recovery 450g Without Flavour er det akkurat her og til den beste prisen. runnerinn har denne og andre løping & triathlon produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Sports tilskudd støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Born Recovery 450g Without Flavour

Farge
Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up