`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Asics

Asics Gel Kayano 22

Asics Gel Kayano 22

Asics Gel Kayano 22

Asics Gel Kayano 22

Asics Gel Kayano 22

Asics Gel Kayano 22

  • Asics Gel Kayano 22
  • Asics Gel Kayano 22
  • Asics Gel Kayano 22
  • Asics Gel Kayano 22
  • Asics Gel Kayano 22
  • Asics Gel Kayano 22
  • Asics Gel Kayano 22
  • Asics Gel Kayano 22

Asics Gel Kayano 22

Produktbeskrivelse Asics Gel Kayano 22

Tenker du på å skaffe en ny sportssko til trening? For middelvektsporter er Gel Kayano 22 referans nøytral sko på markedet. Denne modellen skiller seg ut for sin dynamiske drift , takket være forbedringen av dens dempingsystem.

Skoens chassis fortsetter å integrere FuidRide, Dynamic Duomax, Gel og Trusstic System. Som en sko til pronatorer, er den designet for væskeabsorpsjon av slag. Når det gjelder buen, er den mer stiv og strukturen er mer stabil. Hvis du tenker på grep, har solen styrelinjen teknologi med dypere spor i hælen for fordeling av trykk og forhindrer påfylling og ubehag.

Et av fottøyets egenskaper er at det ikke har sømmer, men er designet under varmeforseglingen og legger også til broderidetaljer. Den totale vekten av modellen er 350 gram. Forskjellen er 5 ekstra gram med Kayano 21. Konsistens og tonicitet er to modifikasjoner som denne versjonen av Asics inkluderer å følge deg med under treningen.

Kjør lange avstander i en sko som setter føttene på autopilot. I over 20 år har overpronators fylt dem opp og traff veien kjenne sine føtter er helt støttes. Og den siste mil er like behagelig som de første takket være suveren støtdemping. Hvert skritt er litt lettere som den nye Kayano har kastet 10g løpere vet som legger opp i løpet av en maraton. Skoen blir nesten en del av deg med en sokk som passer rundt midfoot, og en mesh øvre som strekker seg i tråd med huden din.

Ta på lengre avstander i nummer 1 skoen for overpronators

Beskytte føttene mot slag med GEL demping i ryggen og foran, og nyte den spenstige FluidRide 2,0 mellomsåle

Føler at du er iført et ekstra hudlag med en konstruert mesh FluidFit øvre som strekker der du trenger det mest

Bære mindre vekt rundt banen i det nye, lettere Kayanospesifikasjoner:


Impact Guidance System (IGS: ASICS designfilosofi som syssels knyttet componentry å forbedre Foots natual gangart fra hæl streik til tå av.

Veiledning Line: Vertical flex groove decouples den tooling langs linjen for progresjon for økt gangart effektivitet.

3M Reflekterende: Reflekterende materiale produsert av 3M selskap, for natt sikkerhet.

Rearfoot og forfot GEL Cushioning System: Demper støt under påvirkning og toe off faser, og tillater bevegelse i flere plan som foten overganger gjennom gangart syklus.

Dynamic DuoMax: Neste generasjon DuoMax system gir bedre komfort og forbedrer gangart effektivitet.

Clutch Counter: Exoskeletal hælkappe gir bedre støtte og skaper bedre hæl passende miljø.

Veiledning Trusstic: Denne Trusstic System integrerer veiledning konstruksjon for økt gangart effektivitet samtidig som det gir midfoot strukturell integritet.

Sømløs konstruksjon: Bruken av sømløse materialer reduserer muligheten for irritasjon og friksjon forårsaket av tradisjonelle; masker og sømmer.

Solid gummi yttersåle: Gir forbedret holdbarhet og trekkraft.

FluidFit: ASICS FluidFit teknologi kombinerer en teknisk mesh som strekker seg i flere retninger med andre strekk materialer for å skape en hanske som passer.

AHAR +: New blåst AHAR yttersåle materiale. Leverer forbedret demping, holdbarhet og turen til fots.Care:


Rengjøring: overflaten smuss som gjørme og grus kan rengjøres med en gammel tannbørste eller neglebørste, litt varmt vann og en mild, anti fett såpe. Dette bør ta seg av skitt, og er fint å gjøre en gang i blant.

Vasking: Ikke vask i vaskemaskin og fjerne sokk liner eller innleggssåle og vaske det separat.

Dette vil bidra til å gjøre innsiden av skoen friskere. Blonder kan vaskes eller skiftes ut.

Tørking: Dont plassere dem i nærheten av en oppvarming enhet, for eksempel en radiator. Direkte varme vil forandre formen av skoen. Åpner seg skoen og deretter stappe innsiden med kjøkkenpapir eller en avis. Papiret vil absorbere fuktighet inne i skoen.

En sko tar omtrent tolv timer for å tørke ut.


I tillegg Asics i Gel Kayano 22 kategorien Herresko fra din nett løping & triathlon butikk kan du finne andre produkter relatert med Sneakers. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Asics hos runnerinn vil du finne et stort variasjon av løping & triathlon produkter som også kan interessere deg. Asics er fokusert på innovasjon og forbedre løping & triathlon opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Asics Gel Kayano 22

Funksjoner
Trinn
Skobredde
Miste
Vekt fottøy
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

-

TipTop

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk