up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Arch max
360

Arch max Ungravity 3L

Arch max Ungravity 3L

Arch max Ungravity 3L

Arch max Ungravity 3L

plus
  • 360Arch max Ungravity 3L
  • Play videoArch max Ungravity 3L
  • Arch max Ungravity 3L
  • Arch max Ungravity 3L
  • Arch max Ungravity 3L
  • Arch max Ungravity 3L

Arch Max Ungravity 3L

Produktbeskrivelse Arch max Ungravity 3L

Ekstra-fuktighetsvest i bare 100 gram. Lyshet i ren tilstand. Dette er den nye UNGRAVITY 100 3l som også gir en perfekt passform til ryggen takket være den nyskapende konstruksjonen. Så langt var ryggsekkene basert på ryggen, men UNGRAVITY 100 gr. Er utformet slik at bakprofilen er ganske tynn av området av homoplatos og at beltet som bærer i bunnen, er tilpasset slik at det ikke er noen vanskelig del (plast eller derivater, metaller etc.) mer som Lukninger og den bakre glidelåsen, har en 100% tilpasningsevne til kroppen. Det oppnås, så ikke utøve noe trykk der det ikke er og Trail Runner glemmer at han bærer en ryggsekk.

spesifikasjoner:

ØVRE DEL

Høyt ryggmateriale, skuldre og pustende og ultra lett bryst

Kapasitet til å bære 3l.

Sikkerhetsfløyte

Perfekt passform til anatomien (velg riktig størrelse)

Ergonomiske frontlommer, designet for å holde flasker og trommer gir opptil 0,5 l. Hver i en passende høyde slik at utøveren kan hydrere uten å fjerne flasken fra lommen

Håndtak for enkel åpning av alle lommer • Nerver studert for å redusere effekten som samtidig er rom for geler, mobiler, barer, nøkler, etc.

1 x øvre baklomme med sikkerhetslås (glidelås)

Bakre kupé designet for å bære det nødvendige sikkerhetsmaterialet (termisk teppe, front osv.) Og kunne vise uten å måtte fjerne den fra ryggsekken, bare ved å åpne ryglipen.

BUNN

Beltform superadaptable til hver kropp

1 x nedre baklomme med "ergonomisk"

2 x sidelommer • 2 x Frontlommer med enkel tilgang og kapasitet FRONT DEL

3 x Lukkhøyder for forskjellige klemmemuligheter for tilpasning 100%

Enkel spenningsvariabilitet

Meget intuitiv justerbar sikkerhet låses på baksiden

Minimalistisk struktur unngår skulderbladene for en mer naturlig bevegelse av løperen

1 x Stor kapasitetslomme med glidelås festet og forsterket

3 x lommer / avdelinger designet for obligatorisk sikkerhetsmateriale


Kjøp nå din Arch max Ungravity 3L for bare 92.49 $. Laget av Arch max Ungravity 3L er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos runnerinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt løping & triathlon produkter. Se hele vårt utvalg av Hydreringsvester i vår Sekker og magebagger avdeling.

Spesifikasjoner Arch max Ungravity 3L

Farge
Kapasitet
Skjønn
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Usynlig

-

perfekt passform

'm skuffet ...

-

Super fin jakke, men ikke praktisk i det hele tatt ... kan ikke sette 450 mml foran kolbe, og må være svært tynn til å sette på seg selv. Jeg kjøpte den brede versjon ... dessverre jeg kunne aldri kjøre med, fordi stroppene er strukket til det ytterste ... så vil ende i bunnen av klesskapet mitt. Jeg skal holde deg bruke den sveitsiske modellen Compressort, mye bedre. sport Salautations Trummer JP

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up