up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

adidas
360

adidas SL20 Running Shoes

adidas SL20 Running Shoes

plus
  • 360adidas SL20 Running Shoes
  • Play videoadidas SL20 Running Shoes
  • adidas SL20 Running Shoes
  • adidas SL20 Running Shoes

adidas SL20 Running Shoes

Produktbeskrivelse adidas SL20 Running Shoes

Med adidas SL20 løpesko er det ikke bare strimler som ønsker å komme inn på konkurransesko; takket være de nyeste, mest imponerende teknologiene, leter det tyske merket også etter et stabilt, lett og høyytelsesprodukt som er bra for trening som for løpsdagen, noe som utvilsomt vil sette tempoet i årene som kommer.

Lightstrike , en nylig dempingsteknologi fra adidas, er SL20 mellomsåls kjøtt og bein, og gir deg enestående respons som vil fremdrive deg fremover mens du holder føttene komfortable under treningen. Disse skoens delte yttersåle drar fordel av den siste oppgraderingen av Continental ™ gummiblandingen for å legge mer trekkraft i forfoten og gi deg fullt grep selv når veien er våt.

SL20s fenomenal vekt på knapt 230 gram skyldes i stor grad den øvre delen, der et lett, konstruert nett av høy kvalitet lukker foten forsiktig og gir deg en anatomisk passform. For å komplettere dette, tilbyr en tradisjonell kniplinger større tilpasning ved avkjørselen for å forbedre disse skoens støtte. Disse kvinners lette joggesko er den ideelle treningspartneren for løpere av alle evner. Skoene har en støttende netting øvre. Lightstrike leverer mellomsåldemping som er lys nok for eksplosiv hastighet og responsiv nok for optimal komfort.

Når joggeskoene dine er behagelige, faller alt annet på plass. Farten din, din rytme, pusten. Disse adidas løpesko gir deg et godt løp. Overdelene i masken er pustende og støttende. Demping i mellomsålen er lett nok for eksplosiv hastighet og responsiv nok for total komfort. 3 striper tar signaler fra japansk kalligrafi. Se fort, føl deg rask, løp fort.


Egenskaper:

Continental ™ Gummi yttersåle
Blonder nedleggelse
Mesh øvre
Joggesko for trening
Demping av lettstrikk


spesifikasjoner:

Vekt: 230 g


adidas SL20 Running Shoes er det perfekte produktet for å nå dine løping & triathlon mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Løping produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Damesko produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på runnerinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra adidas som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner adidas SL20 Running Shoes

Trinn
Miste
Farge
Vekt fottøy
Skobredde

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott

-

Jeg er glad for dem. De veier ikke noe og tar tak i asfalten mye, spesielt i våte områder. De er veldig komfortable og pene.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up