up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Zoot Løbe Skoe Solana 2
  • Play videoZoot Løbe Skoe Solana 2
  • Zoot Løbe Skoe Solana 2
  • Zoot Løbe Skoe Solana 2
Zoot
360

Zoot Løbe Skoe Solana 2

Zoot Løbe Skoe Solana 2

plus

Zoot Løbe Skoe Solana 2

Produktbeskrivelse Zoot Løbe Skoe Solana 2

Den prisbelønnede Solana støddæmpning og fleksibilitet med opgraderede funktioner gør Solana 2 den nye favorit. Ny Carbon Gummi slidbane er blevet tilføjet til de mest kritiske steder for at give den bedste trækkraft og holdbarhed uden den ekstra vægt. Den Solana 2 understøtter din naturlige skridtlængde og giver dig afbøde at dække kørsler af enhver afstand. Den interne foring giver sok ligesom føler for suveræn komfort og støtte. Bygget til at tage på din daglige kilometertal, Solana 2 er en stor løbesko valg for enhver løb. 9,5 ounce, 8mm drop

Funktioner:

Øvre: BareFit ™ Intern Liner med en åben mesh øvre for åndbarhed. Intern support bur giver dig støtte i den øverste. Z Bound ™ indersål giver ekstra støddæmpning og holdbarhed.

Mellemsål: Compression ZVA giver dig en blød tur med en lydhør tå off. Ydersål: Carbon Gummi slidbane i de mest kritiske steder for at give den bedste trækkraft med ud ekstra vægt. Konstant jordkontakt for støtte i hele skridt og en jævn rolig tur.

Teknologi:

BareFit: Den interne konstruktion af Barefit teknologi sætter Zoot s sømløse og Dri Lex teknologier nærmest huden i exceptionel intern følelse og langdistance komfort. Problemfri intern egnet til at fjerne blister kontaktpunkter.

Sprøjtes ZVA: Proprietary Zoot EVA for bedste i chok absorption.Youll opleve en let føler med solid rebound.


Ønsker du flere løb og triatlon varer fra Zoot? Hos runnerinn, din online løb og triatlon butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af løb og triatlon varer, og andet Zoot Løbe Skoe Solana 2. Lige nu har vi Zoot Løbe Skoe Solana 2 på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for løb og triatlon udstyr.

Funktioner Zoot Løbe Skoe Solana 2

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

God kvalitet

-

Meget behagelig. Det bedste til triatlon. Jeg anbefaler.

Let og behageligt

-

At være en gammel sko og med de rabatter, den har nu, er det en meget god mulighed for noget hurtigere træning, ganske let.

Zoot løbesko

-

Letvægts og åndbar! Meget god kvalitet!

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up