up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoZoot Løbe Skoe Diego
  • Zoot Løbe Skoe Diego
Zoot

Zoot Løbe Skoe Diego

plus

Zoot Løbe Skoe Diego

Produktbeskrivelse Zoot Løbe Skoe Diego

En innovativ neutral polstret road sko, den Diego tilbyder mellemsål lag af Z Bound +, ZVA og en dedikeret progressiv roll samtidig skabe en blød og støttende fornemmelse til din hver skridtlængde. Tager ingen sy-teknologi til det næste niveau, 3 D print og sokken ligesom Barefit interne foring holder vabler og hot spots på et minimum. Kombineret med en polstret hæl crash pad og en støbt ekstern hælkappe, er Diego dedikeret til at reducere mængden af ​​indvirkningen på hælen skaber en pålidelig og polstret sko til din lange løb, nyttiggørelse køre, eller din daglige løb! 4mm drop. 12,5 ounce

Specifikationer:

Stof:

Øvre: Letvægts åndbar mesh med sømløse ingen sy overdel med indvendig forstærkning skaber god pasform og støtte uden at tilføje vægt. BareFit ™ intern liner til en sok ligesom føler.

Mellemsål og Ydersål er designet til at fungere som ét komplet system. Mellemsål lag af Z Bound +, ZVA og en dedikeret hæl crash pad kombineret med høj trækkraft carbon gummi, blæst gummi og Progressive Forward Roll skabe en blød overgang gennem hele din skridtlængde.


Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos løb og triatlon. Køb Zoot Løbe Skoe Diego, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som løb og triatlon, lige som Herresko, så du ikke mangler noget. runnerinn Har altid hurtig levering.

Funktioner Zoot Løbe Skoe Diego

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Bedste sko

-

De bedste sko til at gå, men vær forsigtig, når du går på en våd gade

Behagelige sko

-

Meget behagelige sko. Man har indtryk af at gå på en skumoverflade, der optager vægten af den person, der giver en følelse af komfort.

Zoot diego

-

Meget behagelig sko. Har en god, stærk fornemmelse i hælen område, der giver mere støtte!

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up