`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Zoot

Zoot Diego

  • Zoot Diego
  • Zoot Diego

Zoot Diego

Produktbeskrivelse Zoot Diego

En innovativ neutral polstret road sko, den Diego tilbyder mellemsål lag af Z Bound +, ZVA og en dedikeret progressiv roll samtidig skabe en blød og støttende fornemmelse til din hver skridtlængde. Tager ingen sy-teknologi til det næste niveau, 3 D print og sokken ligesom Barefit interne foring holder vabler og hot spots på et minimum. Kombineret med en polstret hæl crash pad og en støbt ekstern hælkappe, er Diego dedikeret til at reducere mængden af ​​indvirkningen på hælen skaber en pålidelig og polstret sko til din lange løb, nyttiggørelse køre, eller din daglige løb! 4mm drop. 12,5 ounce

Specifikationer:

Stof:

Øvre: Letvægts åndbar mesh med sømløse ingen sy overdel med indvendig forstærkning skaber god pasform og støtte uden at tilføje vægt. BareFit ™ intern liner til en sok ligesom føler.

Mellemsål og Ydersål er designet til at fungere som ét komplet system. Mellemsål lag af Z Bound +, ZVA og en dedikeret hæl crash pad kombineret med høj trækkraft carbon gummi, blæst gummi og Progressive Forward Roll skabe en blød overgang gennem hele din skridtlængde.


Er du på udkig efter Zoot Diego? Alle Zoot er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Zoot Diego og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos runnerinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i løb og triatlon udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Zoot Diego

Funktioner
Sål
Drop
Fodtøjsvægt
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Bedste sko

-

De bedste sko til at gå, men vær forsigtig, når du går på en våd gade

Behagelige sko

-

Meget behagelige sko. Man har indtryk af at gå på en skumoverflade, der optager vægten af den person, der giver en følelse af komfort.

Zoot diego

-

Meget behagelig sko. Har en god, stærk fornemmelse i hælen område, der giver mere støtte!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk