up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoZone3 Tri Top Børn Digital Print
  • Zone3 Tri Top Børn Digital Print
  • Zone3 Tri Top Børn Digital Print

Zone3 Tri Top Børn Digital Print

Zone3 Tri Top Børn Digital Print

plus
Zone3

Zone3 Tri Top Børn Digital Print

Produktbeskrivelse Zone3 Tri Top Børn Digital Print

Børns triathlon blomstrer i popularitet, og Zone3-barnets specifikke jakkesæt er det perfekte kit til alle håbende olympier. Zone3 mener, at det store kit hjælper med at forbedre deltagelsesoplevelsen og nydelsen, så deres sortiment af børnsæt er designet med samme opmærksomhed på detaljer og kvalitet som deres voksne sortiment.

Børnenes Adventure-sortiment af tri-beklædning er designet til yngre atleter fra 8 års alder. Zone3 håber at hjælpe mange unge triathletter gennem de første år af deres triathlon karriere; tilskynde til deltagelse i multisport-arrangementer og give den yngre generation adgang til et produkt af høj kvalitet, men til en overkommelig pris.

Zone3 har altid været tæt på sportens græsroder og for at støtte det yderligere, donere 10% af børnenes salg til triathlonfundamentet for at hjælpe med til at opmuntre flere børn til at blive aktive gennem triathlon.

Funktioner:

Børns specifikke Tri-pad: A lavet til måling af racespecifik fleece pad designet specielt til børn. Det minimerer vandabsorption og giver beskyttelse under cyklinsfasen uden at hindre svømmetur eller løb.

Elastisk teknologi og rørledning for at give en smidig pasform uden ubehag omkring armene og nakkelinjerne.

Let at bruge Front lynlås: Denne barnevennlige lynlås giver mulighed for ekstra ventilation under cyklussen eller løbet.

Lys trykt patterndesign til lidt sjovere og bedre synlighed.

Opbevaringslomme placeret på bagsiden for ernæring, reservedele eller værdigenstande.

Silikone UFO bengribere - En meget populær og unik træk ved vores Tri-beklædningsgenstande. Disse grippere er placeret på indersiden af ​​hver kjole for at forhindre bevægelse af shortsen samtidig med at det hjælper med at forhindre irritation.

Flad låsning - Designet for maksimal styrke og minimalt ubehag mod huden.

Zip beskyttelse: Indvendige rør og en intern patch for at minimere ubehag fra lynlås.


Hvis du står og mangler en Zone3 Tri Top Børn Digital Print, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Børnetøj udstyr fra mærker som Zone3, er produceret af de bedste materialer. Zone3 er eksklusiv design løb og triatlon er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Zone3 Tri Top Børn Digital Print i dag!

Funktioner Zone3 Tri Top Børn Digital Print

Typer af ærmer
Farve
Køn

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up