up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoZone3 Swimskin ærmeløs Trisuit
  • Zone3 Swimskin ærmeløs Trisuit
  • Zone3 Swimskin ærmeløs Trisuit
  • Zone3 Swimskin ærmeløs Trisuit

Zone3 Swimskin ærmeløs Trisuit

Zone3 Swimskin ærmeløs Trisuit

Zone3 Swimskin ærmeløs Trisuit

plus
Zone3

Zone3 Swimskin ærmeløs Trisuit

Produktbeskrivelse Zone3 Swimskin ærmeløs Trisuit

De Zone3 Swim Skins blev nomineret i Lava Magazine GEAR ÅRETS funktion i 2014. Der er udviklet Dragterne som følge af en række anmodninger fra Ironman atleter, der er på udkig efter den ekstra kerne support og reduceret træk under ikke våddragt svømmer. Båret af folk som Tyler Butterfield (To tid Olympian og 5. på Kona 2015), som er på udkig efter en hurtigere og mere energieffektiv svømme.

Dragten er designet til at gå over toppen af ​​din race uniform, så tilbyder god krop dækning. Pasformen er designet til hastighed og alle de sømme er limet og hoved bundet til komfort og for at maksimere friktionsmodstanden. Der er også lynlås på ryggen med en snor fastgjort til tillade dragter skal fjernes nemt.

Tager to år at udvikle, svømme huden tilbyder det bedste med hensyn til ydeevne. Vi testede flere af de højeste ydeevne stoffer til rådighed før der træffes beslutning om X2R som er en revolutionerende vævet stof og bagside paneler og Energi D til benene. Den X2R er en af ​​de letteste og hurtigste stoffer til rådighed, og ekstremt hydrofobe med kun 5% vand absorption sats. Stoffet på benene sikrer overlegen kompression og vand kanalisering.

Funktioner:

Brugt og elsket af Pro.

Bonded sømme og high tech nano coated stof.

Designet til ekstreme træk modstand gennem vandet.


Leder du efter gode kvalitets Dragter, så vil vores udvalg i Dragter, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Zone3 Swimskin ærmeløs Trisuit, til kun 169.99 $ og på lager. runnerinn er det bedste sted at købe løb og triatlon udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Zone3 Swimskin ærmeløs Trisuit, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Zone3 Swimskin ærmeløs Trisuit

Typer af ærmer
Farve
Produkttype
Lynlås længde

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up