`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Zone3

Zone3 Activate Shorts

Zone3 Activate Shorts

  • Zone3 Activate Shorts
  • Zone3 Activate Shorts
  • Zone3 Activate Shorts

Zone3 Activate Shorts

Produktbeskrivelse Zone3 Activate Shorts

Aktiver rækkevidde er blevet et dagligt syn i triathlon verden og har fået ry for at være en meget høj kvalitet, som giver ekstremt god værdi. Samlingen herunder Tri dragter, Tops og Shorts blev lanceret i 2014 og er siden blevet brugt af 1000-vis af atleter over hele verden.

Oprindeligt designet til begyndere triatleter eller for dem på udkig efter en stor værdi kulør for at træne med Aktiver rækkevidde har forhåbentlig været med til at tilskynde til deltagelse i multisport ved at give de nye aktører på markedet et kvalitetsprodukt, men til en overkommelig pris.

Den seneste Aktiver serien er bedre end nogensinde med nye funktioner til forbedring komfort og et nyt panel design for at sikre en endnu bedre pasform. Tri dragt er lavet af Lycra sport stof for at sikre lang levetid, åndbarhed, komfort og ydeevne.

Funktioner:

Ny Linning: En ny 3cm linning design giver mere komfort og støtte på tværs af maven.

Silikone UFO ben gribere - En meget populær og unik egenskab ved vores Tri tøj. Disse gribere er placeret på indersiden knæ af hver kulør for at forhindre enhver bevægelse af shorts samtidig bidrage til at forebygge irritation.

Stilfuld Flat låst syninger - Designet til maksimal styrke og minimal ubehag mod huden.

Løbegang ledning - Tynd, komfortabel snor til at rumme en bredere vifte af taljen størrelser.


Hvis du vil købe de bedste Dametøj fra Zone3, har du fundet det bedste sted, runnerinn. Hos runnerinn, har vi kun de bedste mærker, som Zone3, så du kun får de bedste løb og triatlon, til de bedste priser. Kig selv efter i løb og triatlon og Activate Shorts. Bestil nu og modtag dine Zone3 Activate Shorts, inden for et par dage.

Funktioner Zone3 Activate Shorts

Funktioner
Længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk