up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Zone3

Zone3 Activate Plus Zinc Burst

Zone3 Activate Plus Zinc Burst

Zone3 Activate Plus Zinc Burst

Zone3 Activate Plus Zinc Burst

Zone3 Activate Plus Zinc Burst

Zone3 Activate Plus Zinc Burst

plus
  • Play videoZone3 Activate Plus Zinc Burst
  • Zone3 Activate Plus Zinc Burst
  • Zone3 Activate Plus Zinc Burst
  • Zone3 Activate Plus Zinc Burst
  • Zone3 Activate Plus Zinc Burst
  • Zone3 Activate Plus Zinc Burst
  • Zone3 Activate Plus Zinc Burst

Zone3 Activate Plus Zinc Burst

Produktbeskrivelse Zone3 Activate Plus Zinc Burst

Den Zone3 Aktiver rækkevidde er blevet et dagligt syn i triathlon verden og har fået ry for at være en meget høj kvalitet, som giver ekstremt god værdi. Den helt nye Aktiver Plus kollektion tager dette et skridt videre med en ny højteknologisk vaffel stof på bagpanelet og integration af sublimering trykt sidepaneler at tilføje nogle liv til din træning og løb.

Den nyeste Aktiver + serien er vores mest avancerede endnu med raffineret panel design og forbedret pasform, samt iøjnefaldende grafisk print, designet til at tilføje nogle farve til din løbsdagen med en mat finish for et moderne, stilfuldt look. Lavet af høj kvalitet italiensk stof for åndbarhed, dækning og fastholdelse form.

De trykte paneler er suppleret med en høj powered Lycra Sport stof på forkroppen af ​​singlet og ben paneler på de matchende shorts at opretholde beskedenhed og dækning snarere end et fuldt trykt dragt (som kan være et skridt for langt). Bagpladen er fremstillet af et ekstremt let og høj stretch med en vaffel struktur til opnåelse af maksimal åndbarhed og pasform. Tri Top er egnet til ikke blot triatlon, men også individuelle løb, cykling og fitness-arbejde.

Funktioner:

Overlap? Designet til at overlappe med de Tri shorts, der giver indtryk af at bære en dragt, men med alsidigheden af ​​iført shorts og top.

Længde? Toppen er også længere bagpå i forhold til fronten for at sikre en god dækning i alle cykling positioner.

Størrelse? Designet til at være lidt større end den traditionelle tri top dimensionering at give en løsere pasform snarere end at være for huden stram. Denne ændring har anmodet om en stor del af vores nybegyndere og mellemliggende atleter i løbet af de sidste par år.

Elastisk Teknologi og bindende at give en pasform uden ubehag omkring arme og hals linjer. Også, at nye søm konstruktion forhindre enhver gnidning under armen.

Front lynlås for ekstra ventilation under cyklussen eller løbe

Opbevaringslomme med elastik bånd placeret på skulderen for ernæring, reservedele eller værdigenstande.

Stilfuld Flat låste syninger? Designet til maksimal styrke og minimal ubehag mod huden.

Zip beskyttelse:? Intern foring med fold i løbet? dække at minimere enhver ubehag fra lynlåsen.

Aktiver Plus serien er tilgængelig som en Tri kulør, shorts, top og Tri Suit med korte ærmer. Det? Er den perfekte indgang til midten niveau kollektion, som bygger på 2016 prisvindende design ved Zone3.


Er du helt vild med løb og triatlon? Få din Zone3 Activate Plus Zinc Burst og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Zone3. Glem ikke vores store udvalg i Herretøj, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive løb og triatlon er de fleste af vores Dragter varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Zone3 Activate Plus Zinc Burst

Typer af ærmer
Farve
Produkttype
Lynlås længde

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up