up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoZone3 Ærmeløs Trisuit Aquaflo Plus
  • Zone3 Ærmeløs Trisuit Aquaflo Plus
  • Zone3 Ærmeløs Trisuit Aquaflo Plus
Zone3

Zone3 Ærmeløs Trisuit Aquaflo Plus

Zone3 Ærmeløs Trisuit Aquaflo Plus

plus

Zone3 Ærmeløs Trisuit Aquaflo Plus

Produktbeskrivelse Zone3 Ærmeløs Trisuit Aquaflo Plus

Den anden generation af Aquaflo + serien tager vores prisvindende og meget elskede Aquaflo-kollektion endnu mere. Forbedret pasform, en ny panelkonstruktion og super åndbar stof sikrer optimal ventilation og komfort.

Sortimentet indeholder vores højkvalificerede vandafvisende Aquaflo-stof kombineret med et ultra-blødt og fleksibelt mesh-stof til forbedret ventilation og styling. Der er en overflod af nye funktioner til forbedring af komfort og funktionalitet yderligere, og vi håber, at dette sortiment vil skabe et benchmark i branchen for den ydeevne og kvalitet, der kan opnås, samtidig med at vi holder til et indgangs / mellemkurs prispunkt.

Ikke alene gør disse klæder glimrende på svømmetur, cyklus og løb, men de er også designet til at se meget mere moderne og stilfuld i forhold til andre dragter, der er tilgængelige på markedet.

Denne nye kollektion er en opdatering på det langvarige Aquaflo-sortiment, som var en 3 X 'BEST BUY' prisvinder fra 220 Triathlon-magasinet. Samlingen er designet til at forbedre hastighed, udholdenhed og komfort, der tilbyder de bedste funktioner uden det øverste af prisintervallet.

En af de højest vurderede Tri-dragter på markedet er nu bedre end nogensinde. Dragten er designet til hastighed på tværs af alle tre discipliner, sammen med optimal komfort og temperatur kontrol. Det er lavet ved hjælp af premium præstationsstoffer og panelet design er udviklet gennem tusindvis af test sessioner for at sikre en af ​​de bedste passende produkter på markedet.

Funktioner:

Aquaflo ™ er et hurtigt og behageligt stof. Det er designet til at give et lavt niveau af træk takket være dens vandafvisende Teflon belægning. Du vil bemærke, at når stoffet har sprøjtet vand på det, vil det pudse op og flyde lige ud fra jakkesætet. Denne hydrodynamiske effekt er maksimeret under svømmen og hjælper med at opnå hurtigere tidspunkter. Det betyder også, at mindre vand absorberes, hvilket gør tøjet lettere og hurtigere at tørre en gang på cyklen. Dragten er lavet af Xtra Life Lycra®, som sikrer god formbevarelse og komfort i løbet af løbet. Hoveddelen af ​​denne serie er lavet af en sort eller marin farve for at sikre beskedenhed og overlegen dækning.

Balanceret kompression er tilvejebragt gennem benene takket være en omhyggeligt designet panelform og den høje denier-rating af Aquaflo-stoffet. Dette forbedrer muskelunderstøttelsen og hjælper med at øge blodgennemstrømningen væk fra benene og reducerer dermed mængden af ​​mælkesyre opbygge og hjælper med at forbedre din udholdenhed og udholdenhed.

Airflo - designet til optimal temperaturstyring ved at tillade fugt nemt at fordampe fra huden og hjælpe med at holde kroppen kølig eller varm afhængigt af forholdene. Den bløde touch føles yderst behagelig mod huden, og øjenmønstret hjælper også stoffet til at tørre hurtigt efter svømmetur.

Revolution X er det nyeste generationstekstilstof fremstillet i Italien. Bruges på bagsiden, er dette stof ultra let, åndbart og tilbyder 360o stretch.

Tri lite pad - En gennemprøvet race-specifik triathlon-pude, der giver pasform og komfort i modsætning til alle andre på markedet. Minimering af vandabsorption og beskyttelse under cyklussen uden at hindre din svømmetur eller løb. Også fin linje søm for yderligere at reducere irritation. Denne pude er blevet brugt siden 2015 og anmeldelserne har været fantastiske.

Ergonomisk Pocket Layout - To forsigtigt placerede lommer på hver side for at give bedre tilgængelighed for næringsprodukter eller andre løbetilbehør.

Premium italienske bengribere - Nye bredere gribere giver jævn trykfordeling og ekstra komfort over silikone stilgriberne. Disse er syet til bunden af ​​benmaterialet snarere end indvendigt for at skabe en mere behagelig pasform og gøre et fantastisk arbejde for at forhindre enhver bevægelse i løbet af cyklen og løbe.

Elastisk teknologi og bindende giver en nemmere pasform uden ubehag omkring armene og halsen. Også ny søm konstruktion for at forhindre enhver chafing under armen.

Stilfuld flad låsning - Designet for maksimal styrke og minimalt ubehag mod huden.

Front semi-auto lås lynlås til ekstra ventilation under cyklussen eller løb.

Total beskyttelse på bagsiden: Bløde stoffer anvendes til at dække lynlåsets inderside, og dette kombineres med 'fold over'-dæk for at minimere ubehag fra lynlås på brystet.


Hos runnerinn har vi kun høj kvalitets løb og triatlon vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Zone3 Ærmeløs Trisuit Aquaflo Plus? Er heldet med dig! Vi har runnerinn i vores online Herretøj katalog og Dragter, vi tilbyder løb og triatlon, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Zone3 Ærmeløs Trisuit Aquaflo Plus

Typer af ærmer
Farve
Produkttype
Lynlås længde

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Perfekt størrelse m

-

Rør tvivler da jeg valgte størrelsen. Til sidst måling 1'83 og vejning 75 kg valgte jeg M og perfekt!

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up