up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoZone3 Ærmeløs Trisuit Activate Plus
  • Zone3 Ærmeløs Trisuit Activate Plus
  • Zone3 Ærmeløs Trisuit Activate Plus
  • Zone3 Ærmeløs Trisuit Activate Plus
  • Zone3 Ærmeløs Trisuit Activate Plus
Zone3

Zone3 Ærmeløs Trisuit Activate Plus

Zone3 Ærmeløs Trisuit Activate Plus

Zone3 Ærmeløs Trisuit Activate Plus

Zone3 Ærmeløs Trisuit Activate Plus

plus

Zone3 Ærmeløs Trisuit Activate Plus

Produktbeskrivelse Zone3 Ærmeløs Trisuit Activate Plus

Den Zone3 Aktiver rækkevidde er blevet et dagligt syn i triathlon verden og har fået ry for at være en meget høj kvalitet, som giver ekstremt god værdi. Den helt nye Aktiver Plus kollektion tager dette et skridt videre med en ny højteknologisk vaffel stof på bagpanelet og integration af sublimering trykt sidepaneler at tilføje nogle liv til din træning og løb.

Aktiver + trisuit er udstyret med en grafisk sidepanel designet til at tilføje nogle farve til din løbsdagen med en mat finish for et moderne, stilfuldt look. Lavet af høj kvalitet italiensk stof for åndbarhed, dækning og fastholdelse form.

De trykte paneler er suppleret med en høj drevet Lycra Sport stof på de forreste krop og ben paneler til at opretholde beskedenhed og dækning i stedet for et fuldt trykt kulør (som kan være et skridt for langt). Bagpladen er fremstillet af et ekstremt let og høj stretch med en vaffel struktur til opnåelse af maksimal åndbarhed og pasform.

Funktioner:

Tri lite pad: En skræddersyet løb specifik triathlon pad. Ikke for stor og ikke for lille. Minimering vandabsorption og yde beskyttelse under cykling fase, uden at hæmme din svømme eller løbe. Også, at fine linje syning yderligere at reducere irritation.

Elastisk Teknologi og bindende at give en pasform uden ubehag omkring arme og hals linjer. Også, at nye søm konstruktion forhindre enhver gnidning under armen.

Front lynlås for ekstra ventilation under cyklussen eller køre og ny beskyttelse brystet klap.

Opbevaringslomme med elastik bånd placeret på skulderen for ernæring, reservedele eller værdigenstande.

Silikone UFO ben gribere? En meget populær og unik egenskab ved vores Tri tøj. Disse gribere er på indersiden knæ af hver kulør for at forhindre enhver bevægelse af shorts samtidig bidrage til at forebygge irritation.

Stilfuld Flat låste syninger? Designet til maksimal styrke og minimal ubehag mod huden.

Zip beskyttelse:? Intern foring med fold i løbet? dække at minimere enhver ubehag fra lynlåsen.

Aktiver Plus serien er tilgængelig som en Tri kulør, shorts, top og Tri Suit med korte ærmer. Det? Er den perfekte indgang til midten niveau kollektion, som bygger på 2016 prisvindende design ved Zone3.


Hvis du vil lære mere omkring Zone3 Ærmeløs Trisuit Activate Plus, eller andre varer fra Zone3 i Herretøj kategorien af runnerinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine løb og triatlon aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Dragter kollektioner, du kan vælge løb og triatlon fra Zone3, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Zone3 Ærmeløs Trisuit Activate Plus

Typer af ærmer
Farve
Produkttype
Lynlås længde

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up