`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Zerod

Zerod Osuit

Zerod Osuit

  • Zerod Osuit
  • Zerod Osuit
  • Zerod Osuit

Zerod Osuit

Produktbeskrivelse Zerod Osuit

Specielt designet til korte afstande, den oSUIT Mennesket er dragten du skal udføre på dit bedste. Den franske gjorde Vand Wear Weapon stof ikke absorberer vand, hvilket gør det et værdifuldt aktiv under svømmetur. Den olympiske tripad er stor på cyklen, giver den komfort du har brug for at holde fokus og effektiv. Båret af mange topatleter og landshold på ITU kredsløb, den oSUIT er den dødbringende våben for triatleter.

Specifikationer:

Sammensætning: 80% Polyamid / 20% elastan


Er du på udkig Zerod Osuit? Hos runnerinn finder du altid Dragter, fra de bedste mærker, det kunne være fra Zerod, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra løb og triatlon butikken.

Funktioner Zerod Osuit

Typer af ærmer
Produkttype
Lynlås længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk