`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Victory endurance

Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

  • Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels
  • Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels
  • Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels
  • Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Victory Endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Produktbeskrivelse Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Energi Up! Gel er en koncentreret kulhydrat gel, der giver ekstra strøm under toppræstation, det er tilgængeligt i to lækre varianter: citron og appelsin. Gel med en hurtig absorption på grund af sin kombination af dextrose, fructose og saccharose. Gelen letoptagelig grund af konsistensen i form af flydende gel, især under træning, og det er ideelt til at tage, når en ekstra forsyning af energi er nødvendig.

Sammensætning:

Simple kulhydrater MIX: dextrose, fructose og sacarose, i forholdet 2: 1: 1. Disse komponenter er hurtigt absorberes at yde øjeblikkelig energi, når de fleste behov, hvilket gør Energy Up en ideel ekstra forsyning af energi.

Ekstra Levering af Natrium: 100 mg pr 40g. Natrium er en elektrolyt, der tillader genvinding. Da natrium er tabt i sved under træningen, dette produkt giver en ekstra mængde af natrium at fremme forbruget af vand, derfor øge den samlede hydrering og ydeevne er forbedret. Forbruget af vand anbefales med Energy Up! Gel.

Desuden Energy Up! Gel præsenteres i en særlig designet pakke for at gøre det let at transportere og bruge under sport.


Find masser af løb og triatlon varer fra Victory endurance, altid på lager og til den bedste pris. Hos runnerinn, din online løb og triatlon butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Det udfører sin funktion

-

Det udfører sin funktion, selvom smagen er regelmæssig.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk