`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Victory endurance

Victory endurance Energy Boost Caffeine 42gr x 24 Gels

  • Victory endurance Energy Boost Caffeine 42gr x 24 Gels
  • Victory endurance Energy Boost Caffeine 42gr x 24 Gels

Victory Endurance Energy Boost Caffeine 42gr x 24 Gels

Produktbeskrivelse Victory endurance Energy Boost Caffeine 42gr x 24 Gels

Kombination i gel form af komplekse kulhydrater og simple kulhydrater, koffein, aminosyrer, elektrolytter og vitaminer til at forsinke træthed og forbedre ydeevnen under træning. Koffein og guarana som reducerer følelsen af ​​træthed og optimerer stofskiftet.

Præsenteret i en ergonomisk pakke designet til den perfekte transport og brug af atlet.

Hans studerede komposition indeholder:

Carbo Optimal Complex: blanding af kulhydrater glykæmisk de tre indeks (høj, middel og lav) i de rigtige proportioner (1: 2: 1) for at forhindre glucose spikes. Hurtig og varig energi.

Koffein og Guarana: Ingrediens med dokumenteret ergogenic handling, dvs, hvilket forbedrer ydeevnen. På kort sigt, fordi det stimulerer CNS (centralnervesystemet) øge vores koncentration osv men faktisk det hjælper os på længere sigt, fordi: 1) aktiverer stofskiftet af fedt, dvs, hvilket letter dets anvendelse til energiformål, som forbedrer ydeevnen, fordi det sparer glykogen; 2) forbedrer muskelsammentrækning.

L Arginin: Aminosyre forløber for nitrogenoxid, en vigtig vasodilatator der giver os mulighed for at forbedre transporten af ​​ilt og næringsstoffer til cellerne. Desuden er denne aminosyre er meget vigtigt i processen med fjernelse af toksiner, der genereres under sport.

L Taurin: Aminosyre, der forbedrer osmoregulering processer, afgørende i udholdenhedssport. Det forbedrer assimilation af andre næringsstoffer.

Elektrolytter: i udholdenhedssport genskabe elektrolytbalancen af ​​cellen er vigtig for at opnå god muskel respons. De vigtigste er: Kalium. Grundlæggende i transporten af ​​glukose ind i musklen celle Magnesium: Det er en del af over 300 enzymer, er relateret til transmission af nerveimpulser, sammentrækning / muskelafslapning og produktion af ATP (energi molekyle).

Natrium og Chloride: Disse er afgørende for en ordentlig regulering af vandbalance.

Vitaminer B6 og B1: Vigtigt i stofskiftet protein og kulhydrater hhv.

Energi og Performance:

Avanceret formel med koffein, der giver energi under træning

forsinker træthed og forbedrer ydeevnen

Ergonomisk Package


På tilbud nu, Victory endurance Energy Boost Caffeine 42gr x 24 Gels til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos runnerinn, Kan du finde udstyr til Sundhed og helse, extra mange Suplementación deportiva. Vi har mange forskellige Suplementación deportiva, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Victory endurance Energy Boost Caffeine 42gr x 24 Gels

Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Produkt evaluering

-

Fantastisk produkt, jeg har brugt det i et år nu, og jeg har det meget godt.

Stor værdi for pengene

-

Smag behagelig og let at åbne, når du er i gang.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk