up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Vibram fivefingers Trail Løbesko V Alpha
  • Play videoVibram fivefingers Trail Løbesko V Alpha
  • Vibram fivefingers Trail Løbesko V Alpha
  • Vibram fivefingers Trail Løbesko V Alpha
  • Vibram fivefingers Trail Løbesko V Alpha
  • Vibram fivefingers Trail Løbesko V Alpha
  • Vibram fivefingers Trail Løbesko V Alpha
  • Vibram fivefingers Trail Løbesko V Alpha
  • Vibram fivefingers Trail Løbesko V Alpha
Vibram fivefingers
360

Vibram fivefingers Trail Løbesko V Alpha

Vibram fivefingers Trail Løbesko V Alpha

Vibram fivefingers Trail Løbesko V Alpha

Vibram fivefingers Trail Løbesko V Alpha

Vibram fivefingers Trail Løbesko V Alpha

Vibram fivefingers Trail Løbesko V Alpha

Vibram fivefingers Trail Løbesko V Alpha

plus

Vibram Fivefingers Trail Løbesko V Alpha

Produktbeskrivelse Vibram fivefingers Trail Løbesko V Alpha

V Aqua er vores Game Changing, Flagskibsprodukt for 2018! Dette amfibiske værktøj giver mulighed for naturlig bevægelse ind og ud af vand, mens du bevæger dig på tværs af en lang række terræn. Et let, tyndt og fleksibelt værktøj til fødderne, V Aqua er bedst til de situationer, når man går helt barfodet, er bare en mulighed. Den lette pasform og letvægtsdesign sammen med perforeringer i den meget slidstærke Megagrip Sole gør det muligt for vand at bevæge sig hurtigt gennem skoen for hurtig tørring. En ekstra markant, førende Silikone-print indenfor foringen forhindrer tilføjet indre glidning.

Funktioner:

3,7 mm Megagrip Ydersål w drainage perforeringer for ekstra ydeevne

2 mm EVA indersål med silikonebehandling

Bedste anvendelser: Wet Rock Trekking, Kanosejlads, Kajakroning, River Expeditions, Tubing, SUP.

Veganer

Specifikationer:

Vægt = 4,9 oz. / 138 gram

Omsorg:

Maskintvasket Koldt / Lufttørret


Ønsker du flere løb og triatlon varer fra Vibram fivefingers? Hos runnerinn, din online løb og triatlon butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af løb og triatlon varer, og andet Vibram fivefingers Trail Løbesko V Alpha. Lige nu har vi Vibram fivefingers Trail Løbesko V Alpha på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for løb og triatlon udstyr.

Funktioner Vibram fivefingers Trail Løbesko V Alpha

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko
Sål teknologi

Tecnologias Vibram fivefingers Trail Løbesko V Alpha

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Fantastisk ff

-

fantastisk produkt, jeg ankommer til den angivne tid, perfekt pasform

Strålende!!!

-

Alle perfekte hurtige forsendelsessko som beskrevet med korrekt størrelse og meget behagelige til daglig brug.

Går aldrig tilbage

-

Passer perfekt efter at have læst størrelsesdiagrammet, og efter at have brugt dem kan jeg ikke forestille mig at gå tilbage til normale løbesko

Vibram fivefingers v alpha trail løbesko

-

Den bedste mulighed for dine fødder, jeg forstår ikke, hvorfor folk stadig bærer klovnesko

Perfekt til alle anvendelser

-

Disse sko er absolut perfekte til alle anvendelser, fra hverdag til løb eller vandreture

Top !!!!

-

modtog min pakke meget hurtigt !!!! for udtalelsen om skoene kan jeg ikke sige noget, det er en julegave til min kone. Jeg håber bare, at de har den rigtige størrelse, fordi det var nødvendigt at tage en størrelse ovenfor efter flere meninger, der blev læst på webstedet. det var den laveste pris, jeg fandt på nettet med super hurtig levering

Vibram five fingers v alpha rocks!

-

Fantastisk produkt. Dette er mit andet par Vibram femfingersko, den første varede i en årrække, hvilket er imponerende i betragtning af hvor lette og minimale de er. Perfekt til busk / skovforfølgelse og flodovergange. Levering var ikke så hurtig som annonceret, men jeg gav den globale situation, der ikke var overraskende.

Vibram v alpha

-

Fantastiske sko, helt rigtig pris. Jeg bruger dem til at løbe! Jeg købte 3 par!

V-alpha øverst!

-

Meget tilfreds, ordre ankom meget hurtigt. Test af skoene med en 10 km vejkørsel. Intet at sige, de møder nøjagtigt det, jeg ledte efter, og vil erstatte mine grundlæggende femfingre og min gamle kso til løb. V-alpha har lidt mere dæmpning end mine gamle femfingre, mens de stadig er lige så bløde og naturlige. De er også mere behagelige. For størrelsen henvises til størrelsesguiden efter at have målt hans 2 fod (og valgt længden på den højeste). Hvis du har ret, skal du tage en størrelse op.

Vibram fivefingers v alpha

-

Meget let at købe og modtage produktet på Trekkinn. Vibram Fivefingers V Alpha er meget behagelig, fleksibel, stabil og 'griber' gulvet godt. Jeg bruger det til at lave Chi Kung og Tai Chi, og det var den bedste sko, jeg fandt til denne type praksis. Størrelsen svarede til min sædvanlige i andre typer sko.

す ば ら し い!

-

2 回 目 の 注 文 で す。 今 回 も す ぐ 商 き 、 お 値 段 も お 得 で 大 変 満 し て い ま す。 も ち ろ ん 商 ば 質

Vibran 5 fingre

-

Meget tilfreds og jeg anbefaler Trekk inn hurtig og perfekt levering.

Tæt pasform og fjer-let fornemmelse

-

Sammenlignet med Classic, som jeg også købte for nylig og allerede nyder, føles V Alpha endnu lettere og mere tæt på mine fødder. Som andre anmeldelser har sagt, "som en anden hud." Mine tæer snurrer af spænding for at slidte dem ud på stier og ikke-asfalt / betonoverflader (ønsker ikke at bære de strukturerede såler for hurtigt - jeg bruger klassikerne med deres glatte såler til det). Når det er sagt, selv med V Alphas barfodet i bare et par minutter fik mine fødder sved i denne sommervarme, så jeg tog et par fem tåsokker på, som føltes meget mere behageligt. Jeg anbefaler at få nogle sokker til at bære med disse, hvis du ikke er vild med følelsen af svedige fødder i dine sko.

V alfa er lille

-

Dette er min 3. 5-finger og indtil videre det bedste, jeg har smalle fødder og har altid en sko tilbage på den side, der er ikke noget problem her. Mit husnummer blev forkert angivet, hvorfor jeg ikke ved, at jeg har betalt mindre her end lokalt for den samme fyr Tag en størrelse større størrelse 45 er 28 cm Normalt har jeg 44

Perfekt

-

Vi købte skoene til min søn. Det var billigere, da vi ville købe dem i vores lokale butik. Leveringen var acceptabel (14 dage), og skoene passede perfekt. Korrekt webshop, jeg kan bare anbefale.

Komfortabel

-

Jeg har en bunion og en flad fod, og jeg ledte efter en model, der ville give mine fingre bevægelsesfrihed. Jeg har erhvervet denne model, de er komfortable og respekterer fodens anatomi.

Tilfreds

-

Skoene ser ud til at være behagelige og modstandsdygtige. Størrelse 44 svarer dog ikke, denne model er mindre end min tidligere Vibram. Hurtig levering.

Fantastisk flerbruksmodel, der kombinerer alt det gode ved de 5 fingre!

-

V-Alpha synes for mig at være en meget succesrig model og egnet til mange indendørs og udendørs aktiviteter. Leveringen af produktet har været korrekt, og jeg har været i stand til at nyde dem fra den planlagte dag :-)

Hurtig service

-

Skoene blev sendt straks og ankom til Saudi-Arabien i god tid.

Komfortabel og kvalitet

-

Jeg var nødt til at bede om et nummer mere, end det plejede at være, mit nummer var for lille. De er meget komfortable med godt greb, og jeg bruger dem selv om vinteren, så længe det ikke regner. God runnerinn-service til en god pris.

Billigere end andre og glat ankomst

-

Vi var i stand til at købe til en rimelig pris fra andre websteder, og vi var i stand til at modtage varerne sikkert inden for den anslåede ankomstperiode. Mange tak.

V-a

-

Nice sko og faktisk bedre end sin forgænger, men bestemt købe en størrelse større end din skostørrelse eller brug Vibram Size Chart.

Hvor lang tid tager det at tage for at levere?

-

godt

Det ankom sikkert.

-

Der var lidt skade i kassen, men varerne selv er tilfredsstillende, de er tilfredsstillende at købe billigt. Jeg vil også bruge den.

Det var godt at købe det billigt.

-

Der var en lille skade i den ydre kasse, men jeg er sikker på, at jeg kan købe det billigt.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up