up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Vibram fivefingers Løbe Skoe Bikila EVO 2
  • Play videoVibram fivefingers Løbe Skoe Bikila EVO 2
  • Vibram fivefingers Løbe Skoe Bikila EVO 2
  • Vibram fivefingers Løbe Skoe Bikila EVO 2
  • Vibram fivefingers Løbe Skoe Bikila EVO 2
360

Vibram fivefingers Løbe Skoe Bikila EVO 2

Vibram fivefingers Løbe Skoe Bikila EVO 2

Vibram fivefingers Løbe Skoe Bikila EVO 2

plus
Vibram fivefingers

Vibram Fivefingers Løbe Skoe Bikila EVO 2

Produktbeskrivelse Vibram fivefingers Løbe Skoe Bikila EVO 2

En ideel løbesko for dem at gøre overgangen fra traditionelle til minimalistiske sko. Den tyndere sål lader du føler dit løb og forbinder dig til din kører miljø for en selvsikker barfodet løbeoplevelse.

Specifikationer:

Vægt: M43 = 4,6 ounce

Eneste Spec: Indersål: 2mm Anti Mikrobiel Drilex Indersål

Mellemsål: 4mm EVA

Gummi: 2.5mm

Øvre Materiale: Polyester Mesh

Vegan

Maskinvask / Air Dry


Ved du hvilke egenskaber der gør Vibram fivefingers Løbe Skoe Bikila EVO 2 til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Vibram fivefingers Løbe Skoe Bikila EVO 2, har vi det på lager i vores online runnerinn butik. På grund af vores store udvalg i Herre løbesko afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de løb og triatlon, du er på udkig efter. Køb hos runnerinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Vibram fivefingers Løbe Skoe Bikila EVO 2

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

V-løb

-

Jeg kan ikke forestille mig, hvordan sko kan passe på denne måde. Det er bogstaveligt talt, som om du har et par sko på, men du føler, at du ikke har det. Når du løber, bliver dine fødder godt beskyttet, men du føler du løber uden sko. Jeg anbefaler på det kraftigste, at enhver løber vælger V-run og derefter smider deres Nike, Adidas, Asics, new balance i skraldespanden

Vibram v kører i 5 år

-

Jeg har kørt Vibram V -løbet i 5 år. køre perfekt. Du kommer til at køre høj skridtfrekvens. havde ingen skader, fødderne er super stærke nu. Kør nu 4000 KM om året og vandt endda 11 medaljer ved hollandske mesterskaber, også et maraton!

V-run mening

-

Brutal. Spektakulær følelse, som om du var barfodet. Ren minimalisme

Fem fingre vrun

-

Levering til tiden. Fantastisk sko, som jeg allerede kendte. 6 km i morges passer de mig som en handske. Følelse af lethed og bedre støtte arbejde på forsiden af foden. Jeg anbefaler dette løberprodukt.

Tak

-

Tak til holdet for at gøre køb af disse fantastiske sko enkle. Vi havde et par problemer med forsinkelsesforsinkelse på grund af covid, og der blev foretaget et par tilpasninger af vores ordre, men til sidst fik vi det, vi ønskede, og på trods af nogle få justeringer i betalinger fungerede alting rigtigt, selv fik vi en refusion på at købe billigere sko. Tak til alle involverede i at få det til, plus vi elsker, hvor gode skoene er, meget behagelige!

Stor opdagelse

-

Gennemgang efter 1,5 år: De hjalp mig meget med at styrke mine ben. Knæsmerter stoppede. Jeg går, løber og vandrer med dem. Jeg blev hurtigt vant til dem, og nu ændrer jeg dem ikke. De er velegnede til alle jordarter med fremragende vedhæftning og meget let. De er meget modstandsdygtige over for skarpe sten, torner og endda briller. De er meget åndbare og tørrer meget hurtigt. De passer perfekt, og deres komfort er uovertruffen af noget andet. Jeg købte også V-Trek 2.0 Isoleret til vinteren. De hjalp mig oprindeligt med at komme mig efter knæoperation, og nu træner jeg regelmæssigt med bedre præstationer end før. De skiftede mening om sneakers.

Meget godt

-

Meget godt. fantastisk og det er første gang jeg bruger dette og elsker det. Jeg anbefaler dette til alle.

Forsinket, men tilfreds

-

endelig ankom efter næsten 2 måneder. kan ikke hjælpes på grund af det globale problem antager jeg. for shoppere i det sydøstlige Asien (jeg er i sg), vær opmærksom på forsinkelsen. kassen var ikke i god form, men skoene er helt acceptabel.

Så behagelige som de ser ud til

-

Meget behagelige sneakers, det er vanskeligt i første omgang at vænne sig til at sætte dem på, der er et par tutorials online, når først tricket er taget, tages de med det samme, jeg anbefaler at sætte dem på med 5-finger sokker, det gør det lettere at sætte dem på. Jeg bærer en 42,5 (27 cm), jeg har bestilt størrelse 42 og god, intet problem. Du skal tilpasse dig til minimalistisk fodtøj; for nu meget glad.

Super !!!!

-

super hurtig levering. nikkelstørrelse

Vibram vrun

-

Bestilt et nummer for stort, men sko ser virkelig godt ud, let og er behageligt. Materialer er af top kvalitet. Skal du dog sende dem tilbage og få den rigtige størrelse.

Jeg kan lide det

-

Meget god kvalitet!

Godt

-

hurtig levering. Gode ting!

Godt

-

Meget god kvalitet!

Fremragende service og strålende produkter

-

Strålende! Vibram Fivefingers EVO2 føles som en handske. Firetiden følte jeg mig lidt mærkelig, men inden for få minutter blev jeg forelsket i den. det første løb var sjovt, jeg ser frem til at have mange flere. Leveringen var fantastisk og over alt er jeg meget tilfreds. højt anbefalet.

Det er køb

-

Det er køb. Alle, skynd dig !!!!!!

Hurtig levering god kvalitet

-

Gå i årevis på Vibram FiveFingers, og denne kvalitet er fantastisk. Hurtig levering.

God scm

-

Leveringen var super hurtigere ved DHL

Meget godt

-

God service fra Trekk I jeg modtaget varen inden for 3 uger, og produktet er i fremragende stand

Godt

-

Jeg var på udkig efter komfort på grund af en knæ problem, og disse shoos er stor! Og så var levering! Fortsæt det gode service og gode tilbud!

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up