up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Vibram fivefingers
360

Vibram fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes

Vibram fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes

Vibram fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes

plus
  • 360Vibram fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes
  • Play videoVibram fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes
  • Vibram fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes
  • Vibram fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes
  • Vibram fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes

Vibram Fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes

Produktbeskrivelse Vibram fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes

En ideel løbesko for dem at gøre overgangen fra traditionelle til minimalistiske sko. Den tyndere sål lader du føler dit løb og forbinder dig til din kører miljø for en selvsikker barfodet løbeoplevelse.

Specifikationer:

Vægt: M43 = 4,6 ounce

Eneste Spec: Indersål: 2mm Anti Mikrobiel Drilex Indersål

Mellemsål: 4mm EVA

Gummi: 2.5mm

Øvre Materiale: Polyester Mesh

Vegan

Maskinvask / Air Dry


Er du på udkig efter varer fra Vibram fivefingers og Vibram fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes? Hos runnerinn, kan du finde en komplet liste af Herresko produkter og løb og triatlon tilbehør. Bestil dine varer gennem vores online runnerinn butik. Der findes 75 mulige betalings metoder. Tjek vores katalog og find speciale løb og triatlon tilbud. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Funktioner Vibram fivefingers Bikila EVO 2 Running Shoes

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko

Kundeanmeldelser og spørgsmål (16)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Tak

-

Tak til holdet for at gøre køb af disse fantastiske sko enkle. Vi havde et par problemer med forsinkelsesforsinkelse på grund af covid, og der blev foretaget et par tilpasninger af vores ordre, men til sidst fik vi det, vi ønskede, og på trods af nogle få justeringer i betalinger fungerede alting rigtigt, selv fik vi en refusion på at købe billigere sko. Tak til alle involverede i at få det til, plus vi elsker, hvor gode skoene er, meget behagelige!

Stor opdagelse

-

Gennemgang efter 1,5 år: De hjalp mig meget med at styrke mine ben. Knæsmerter stoppede. Jeg går, løber og vandrer med dem. Jeg blev hurtigt vant til dem, og nu ændrer jeg dem ikke. De er velegnede til alle jordarter med fremragende vedhæftning og meget let. De er meget modstandsdygtige over for skarpe sten, torner og endda briller. De er meget åndbare og tørrer meget hurtigt. De passer perfekt, og deres komfort er uovertruffen af noget andet. Jeg købte også V-Trek 2.0 Isoleret til vinteren. De hjalp mig oprindeligt med at komme mig efter knæoperation, og nu træner jeg regelmæssigt med bedre præstationer end før. De skiftede mening om sneakers.

Meget godt

-

Meget godt. fantastisk og det er første gang jeg bruger dette og elsker det. Jeg anbefaler dette til alle.

Forsinket, men tilfreds

-

endelig ankom efter næsten 2 måneder. kan ikke hjælpes på grund af det globale problem antager jeg. for shoppere i det sydøstlige Asien (jeg er i sg), vær opmærksom på forsinkelsen. kassen var ikke i god form, men skoene er helt acceptabel.

Så behagelige som de ser ud til

-

Meget behagelige sneakers, det er vanskeligt i første omgang at vænne sig til at sætte dem på, der er et par tutorials online, når først tricket er taget, tages de med det samme, jeg anbefaler at sætte dem på med 5-finger sokker, det gør det lettere at sætte dem på. Jeg bærer en 42,5 (27 cm), jeg har bestilt størrelse 42 og god, intet problem. Du skal tilpasse dig til minimalistisk fodtøj; for nu meget glad.

Super !!!!

-

super hurtig levering. nikkelstørrelse

Vibram vrun

-

Bestilt et nummer for stort, men sko ser virkelig godt ud, let og er behageligt. Materialer er af top kvalitet. Skal du dog sende dem tilbage og få den rigtige størrelse.

Jeg kan lide det

-

Meget god kvalitet!

Godt

-

hurtig levering. Gode ting!

Godt

-

Meget god kvalitet!

Fremragende service og strålende produkter

-

Strålende! Vibram Fivefingers EVO2 føles som en handske. Firetiden følte jeg mig lidt mærkelig, men inden for få minutter blev jeg forelsket i den. det første løb var sjovt, jeg ser frem til at have mange flere. Leveringen var fantastisk og over alt er jeg meget tilfreds. højt anbefalet.

Det er køb

-

Det er køb. Alle, skynd dig !!!!!!

Hurtig levering god kvalitet

-

Gå i årevis på Vibram FiveFingers, og denne kvalitet er fantastisk. Hurtig levering.

God scm

-

Leveringen var super hurtigere ved DHL

Meget godt

-

God service fra Trekk I jeg modtaget varen inden for 3 uger, og produktet er i fremragende stand

Godt

-

Jeg var på udkig efter komfort på grund af en knæ problem, og disse shoos er stor! Og så var levering! Fortsæt det gode service og gode tilbud!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up