up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoUltimate direction Taljepakke Utility
  • Ultimate direction Taljepakke Utility
  • Ultimate direction Taljepakke Utility
Ultimate direction

Ultimate direction Taljepakke Utility

Ultimate direction Taljepakke Utility

plus

Ultimate Direction Taljepakke Utility

Produktbeskrivelse Ultimate direction Taljepakke Utility

Det løbebælte du har ventet på i fem forskellige størrelser til enhver kropstype.

Utility Belt er slank men holdbart og let, men fyldt op med opbevaring. Den bærer en 500 ml blød kolbe, trekking poler, enhver telefon, en jakke og andre små værdigenstande uden bounce. Utility Belt er ideel til daglig brug eller som et alternativ til en vest eller håndholdt i et løb. UD tip: Brug komfortremmen med Ultimate Direction logoet foran.

Funktioner:

To små, sikre lommer plus tre store usikrede lommer

Behageligt bærer 500 ml blød flaske uden studs

Silikone trykte elastiske stropper til ekstra opbevaring

Fem størrelser til præcis pasform

Specifikationer:

Flasker inkluderet: Nej

Udvendige PocketS: 4

Vægt: 2,25 oz. / 64 g

Materialer:

Robust mesh


Ultimate direction Taljepakke Utility har officiel fabriksgaranti fra Ultimate direction. Som en official Ultimate direction forhandler, alle løb og triatlon produkter, har to års fabriksgaranti. Hos runnerinn, vælger vi kun kvalitets Rygsække og mavetasker produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Mavetasker der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Ultimate direction Taljepakke Utility

Farve

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Fantastisk produkt.

-

Gør præcis, hvad du har brug for det også. Fantastisk til maraton og ultras, masser af plads til opbevaring af alt hvad du har brug for med minimal afvisning.

Fantastisk produkt!

-

Gør præcis, hvad det har brug for også. Minimal afvisning, masser af plads til opbevaring af genstande. Fantastisk til maraton til ultras.

Godt produkt, katastrofale størrelsesoplysninger

-

Produktet er meget godt, men desværre er størrelsesoplysningerne forkerte og skaber problemer for dit valg. Jeg har været nødt til at returnere en, der betaler forsendelsesomkostninger og bede om en større. Forhåbentlig løser de dette så hurtigt som muligt. I deres tilfælde giver de oplysninger om størrelsen på rygsække, intet at gøre med de oplysninger, produktet har i sin emballage.

Halvt tilfreds

-

Godt produkt, let og passer godt, noget dyre kvalitet / pris, dybe lommer i dybden ... men 500 ml softflasks er ikke nemme at komme ind / ud på farten ... hvis overhovedet hvor polerne sidder fast ... Jeg kan kun se den fangst ..

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up