up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Ultimate direction Hættejakke Ultra V2
  • Play videoUltimate direction Hættejakke Ultra V2
  • Ultimate direction Hættejakke Ultra V2
  • Ultimate direction Hættejakke Ultra V2
  • Ultimate direction Hættejakke Ultra V2
  • Ultimate direction Hættejakke Ultra V2
Ultimate direction
360

Ultimate direction Hættejakke Ultra V2

Ultimate direction Hættejakke Ultra V2

Ultimate direction Hættejakke Ultra V2

Ultimate direction Hættejakke Ultra V2

plus

Ultimate Direction Hættejakke Ultra V2

Produktbeskrivelse Ultimate direction Hættejakke Ultra V2

Du behøver ikke at vælge mellem vindtæt og vandtæt, med det ultimative du får begge! Specifikationer Sku 82464517 Pant Sku 82464617 .Features 30.000 MVTR-Den nye Ultra Jacket og Pant er designet til at holde dig tør under intens aktivitet - ingen sved.

Redesignet til at trække vejret bedre og holde dig tørre.

30.000 Mm vandindtastningstryk og 30.000 dampdampoverførselshastighed.

Brimmed Tunneleffect ™ Hood giver ideel luftmængde, mens du holder regn ud.

Integrerede Flipmitts ™ -Self Storage Mitts Giver vandtæt varme.

Overskrider åndbarhed og vandtætte standarder krævet af Ultra Tour Du Mont Blanc.

Peristaltisk armhule Ventiler Pump i kølig luft og pump ud varm luft under naturlig arm bevægelse.

Materiale 10D High Strength Nylon 2.5L.

Vandtæt Åndbar.Vægt Jakke Vægt Stort.

174 g / 6,1 oz.

Medium.

160 g / 5,6 oz.Hvis du vil købe de bedste Herretøj fra Ultimate direction, har du fundet det bedste sted, runnerinn. Hos runnerinn, har vi kun de bedste mærker, som Ultimate direction, så du kun får de bedste løb og triatlon, til de bedste priser. Kig selv efter i løb og triatlon og Hættejakke Ultra V2. Bestil nu og modtag dine Ultimate direction Hættejakke Ultra V2, inden for et par dage.

Funktioner Ultimate direction Hættejakke Ultra V2

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Perfekt jakke

-

Super let jakke. Den opfylder sin mission perfekt. 100% anbefalelsesværdig.

Topjakke

-

Jeg brugte lige denne jakke på GRP, behageligt og let Meget godt produkt

God frakke

-

Denne jakke er meget let, åndbar og vandtæt, velegnet til hurtig brug og bære i ekstremt vejr

Fantastisk let jakke

-

Købt denne jakke til brug i den kommende ultra-maraton. Jeg er 194 cm og besluttede at gå efter en størrelse XL, som bestemt var det rigtige opkald. Jakken er meget behagelig og lys

Good jacket

-

This is a very nice rain jacket for running. I have been running fast and long in the rain with this thing, and I have had no issues with temperature regulation or water getting though the membrane. It fits true to size and packs into its own pocket for storage

Ret godt

-

Dejlige og lette. Efter en 45 min kørsel i regnvejr med brusere havde jeg våde skuldre og frontpaneler, ikke sikker på om det er kondens eller regn. Var håbet på intet vand virkelig. Det ville være endnu bedre i lysere farver, især da den påtænkte målgruppe er trail løbere, hvor hiv er vigtig. Der er en indre lomme, der tillader jakken at blive foldet ind for at gøre en flot blød pakke. Mitts er nice touch, og tillader en gratis tommelfinger.

Virkelig imponeret

-

Jeg læste mange anmeldelser af forskellige jakker og endte med at få den ultimative retning ultra v2 og jeg må sige, at jeg generelt er meget tilfreds med det. Jeg kan godt lide hætten, den fastgøres godt på bagsiden med en god pasform, meget bedre end andre jakker, jeg har prøvet, da nogle hagesvagter stikker helt ud. Vægtene er et godt strejf, hvis du ikke kan lide iført handsker, da de bare holder vinden fri og er ret nemme at bare stikke væk. Jævnets vandtætte og vindtætte egenskaber er rigtig gode, selv om mine skuldre var lidt fugtige efter at være ude i kraftig regn, men det kunne have været åndbarhed. Jeg fandt dog godt åndbarheden af det godt, jeg føler mig meget komfortabel med jakken helt udspændt og skinnet op. Du kommer aldrig til at finde en jakke, der er perfekt vandtæt og perfekt åndbar i denne slags prisklasse. Jeg gik også for en størrelse efter at have set på folkes anmeldelser, jeg er en 40 tommer bryst og har en stor og passer godt. Så samlet vil jeg helt klart anbefale.

Fantastisk jakke

-

Købt dette for at erstatte min OMM Kamleika, som havde varet et godt par år. Virkelig imponeret over denne jakke lette føle og våd vejr ydeevne. Åndbarheden er også enestående!

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up