up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoTYR Ærmeløs Trisuit Competitor
  • TYR Ærmeløs Trisuit Competitor
  • TYR Ærmeløs Trisuit Competitor

TYR Ærmeløs Trisuit Competitor

TYR Ærmeløs Trisuit Competitor

plus
TYR

TYR Ærmeløs Trisuit Competitor

Produktbeskrivelse TYR Ærmeløs Trisuit Competitor

Dominer disciplinerne med Mændens Konkurrent Trisuit med Back Zipper.

TMNTXP6A triathlon kostume er konstrueret af vores avancerede konkurrent teknologi og giver stretch, genopretning og holdbarhed, hvilket giver dig følelsen af ??en anden hud.

Triatlon-dragt er udstyret med avanceret konkurrent vævet teknologi, som har fugtgivende teknologier, der hjælper med at holde dig lys og tør selv i de mest ekstreme løb.

Disse konkurrent trisuits er også udstyret med en special kompression web for øget blodgennemstrømning og maksimal muskel ydeevne.

Udover den bløde konkurrent mesh har denne tri-pakke en åndbar, indbygget konkurrent amp pad, som strategisk absorberer din vægt, mens du er i aero position og holder dig kold og ubegrænset under kørsel eller cykling.

Hans TYR-mænd tre passer mere end tøj.

Det er udstyr.

Det giver en bekvem 12? Låsende lynlås, silikone beaded ben gripper, lomme opbevaring og UPF 50+.Hos runnerinn har vi kun høj kvalitets løb og triatlon vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en TYR Ærmeløs Trisuit Competitor? Er heldet med dig! Vi har runnerinn i vores online Herretøj katalog og Dragter, vi tilbyder løb og triatlon, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner TYR Ærmeløs Trisuit Competitor

Typer af ærmer
Farve
Produkttype
Lynlås længde

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Din konkurrent

-

Perfekt produkt og flot lynlås bagpå. Hurtig levering

Letvægts, fremragende materialer

-

En fjer, tæt størrelse (L, 1,80 m høj, 80 kg)

Tyr konkurrent med lynlås

-

Varemærket er en garanti inden for sektoren. Modellen er meget behagelig som et aspekt og især taget sig af i sine mange og dyrebare detaljer. Absolut komfortabelt og praktisk til lange fraktioner af løb / svømning / cykeltræning. Anbefales.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up