`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Trangoworld

Trangoworld Vohi

  • Trangoworld Vohi
  • Trangoworld Vohi

Trangoworld Vohi

Produktbeskrivelse Trangoworld Vohi

Funktioner:


Justerbar hem med elastiksnor og prop

Monteret elastiske ærmegab

Zip forlommer

Indvendig lomme

Åndbar

Let og komfortabel

Termisk og komfortabelTeknologi:


NED:

Trangoworld anvender i sine indsamling flere varianter af down "europæisk gåsedun", "europæisk andedun", "Goose ned" og "Duck ned". Der er 2 vigtige kvalitetsfaktorer, der bestemmer ned præstation af en beklædningsgenstand eller en sovepose: den ene er en blanding af dun og fjer ("Mix ratio"), og den anden er fyldet ydeevne ("Fillpower"). "Mix ratio": Information som "98/2" betyder, at påfyldning af en beklædningsgenstand eller en sovepose, har 98% af ned og 2% af fjer. Down holder bedre varme end fjer. Jo højere andelen af ​​ned i forhold til fjer er, desto højere isolering med samme påfyldningsvægt vil være. "Fillpower": En "Cuin" er måleenheden for at teste ydeevnen med hensyn til påfyldning og komprimering. Jo højere antallet af "cuins", jo højere påfyldning ydelse vil være. Resultatet er et produkt med bedre isolering.


Kender du alt til Trangoworld Vohi? Hos runnerinn, vælger vi løb og triatlon udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Herretøj varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Veste udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Trangoworld. Alle vores mærker er testet af vores hold af løb og triatlon eksperter!

Funktioner Trangoworld Vohi

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk