up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Trangoworld

Trangoworld TRX2 800 FT

plus
  • Play videoTrangoworld TRX2 800 FT
  • Trangoworld TRX2 800 FT

Trangoworld TRX2 800 FT

Produktbeskrivelse Trangoworld TRX2 800 FT

Funktioner:

Rond hals Langærmet

Flatlocksømme (4 nåle)

Justerbar forneden med elastiksnor og prop Længere bagdel

Zip forlommer

Ergonomisk justering Lys

vægt design

Multipurpose design

Specifikationer:

Vægt: 260 g

Teknologi:

Polertec Power Stretch pro: Kombinerer ydeevne funktioner i Power Stretch ansætte nylon på ydersiden for holdbarhed og polyester siden af ​​huden for fugt management.

Ned: Trangoworld anvender i sine kollektion flere sorter af ned: "europæisk gåsedun", "europæisk andedun", "Goose ned" og "Duck ned". Der er 2 vigtige kvalitetsfaktorer som bestemmer down udførelsen af ​​en beklædningsgenstand eller en sovepose: Den ene er en blanding af dun og fjer ("Mix ratio"), og den anden er fyldet ydeevne ("Fillpower"). "Mix ratio": Oplysninger såsom "98/2" betyder, at besættelse af en beklædningsgenstand eller en sovepose, har 98% af ned og 2% af fjer. Ned holder bedre varme end fjer. Jo højere andelen af ​​ned i forhold til fjer er, desto højere isolering med samme påfyldningsvægt vil være. "Fillpower": En "Cuin" er måleenheden for at teste ned resultater med hensyn til påfyldning og komprimering. Jo højere er antallet af "cuins", jo højere påfyldning ydelse vil være. Resultatet er et produkt med bedre isolering.

'

Portex Quantum: Quantum er let og stærkt tilbyder en signifikant vægtreduktion uden at ofre styrke og slidstyrke.


Alle løb og triatlon produkter og Veste er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos runnerinn kan du finde en masse Dametøj fra Trangoworld. Prisen på Trangoworld TRX2 800 FT er 121.49 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Trangoworld TRX2 800 FT

Farve
Funktioner

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Tillid til webstedet

-

Jeg havde allerede købt andre gange, og sandheden er meget god. Det er det samme produkt, der har en csa end den på internettet, alt er perfekt, tak.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up