up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoTrangoworld Tæt Lerez
  • Trangoworld Tæt Lerez
Trangoworld

Trangoworld Tæt Lerez

plus

Trangoworld Tæt Lerez

Produktbeskrivelse Trangoworld Tæt Lerez

Funktioner:

Elastik i taljen Flatlocksømme (4 nåle)

Termisk og komfortabel Anti lugt behandling

Specifikationer:

Vægt: 150g

Teknologi:

Polygiene: Permanent lugtkontrol. Polygiene neutraliserer lugt ved at stoppe væksten af ​​lugt forårsager bakterier og svampe. Det gør tekstiler forblive frisk og lugt fri. Effektiv og permanent: den lugt fri effekt er garanteret for den normale levetid af produktet. Polygiene bruger sølvsalt (sølvchlorid), en meget effektiv antimikrobielt middel, til sikkert at inhibere væksten af ​​lugtfremkaldende bakterier og svampe. Men Polygiene ikke påvirker den naturlige bakterieflora i din hud. Være klima smart. Bær flere gange før vask.


Er du på udkig Trangoworld Tæt Lerez? Hos runnerinn finder du altid Tights, fra de bedste mærker, det kunne være fra Trangoworld, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra løb og triatlon butikken.

Funktioner Trangoworld Tæt Lerez

Længde
Farve
Funktioner

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up