`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Trangoworld

Trangoworld Qogir Windstopper

  • Trangoworld Qogir Windstopper
  • Trangoworld Qogir Windstopper

Trangoworld Qogir Windstopper

Produktbeskrivelse Trangoworld Qogir Windstopper

Let og åndbar. Kombinerer flere stoffer og materialer. Med reflekterende elementer, der skal ses om natten.Features:


- Åndbar membran


- Vindtæt membran


- Møbleret elastisk hem


- Længere backside


- Zip forlommer


- Tilbage lynlås lomme


- Vandafvisende


- Åndbar


- Vindtæt


- Elastisk stof giver komfort og bevægelsesfrihed


- Letvægts design


- Multipurpose designSpecifikationer:


- Vægt: 145 gTeknologi:


Den bluesign standard hoveder et skridt videre end et miljømærke. På grund af den holistiske tilgang i denne industri standard, er ikke kun forbrugernes sikkerhed i betragtning, men også andre aspekter, herunder sundhed, vand emission og luftemission der tages hensyn til.


Ud over disse vigtige aspekter af princippet om bevarelse af ressourcerne, spiller en stor rolle inden for bluesign standard.


Den uafhængige bluesign standard garanterer, at hele produktionskæden kun indeholder komponenter, og passerer gennem processer, der er ufarlige for mennesker og miljø.


Det bruger det, der kaldes "Input Stream Management", der anskuer produktion som en række trin, der skal være individuelt certificeret og overvåget. Alle fremstillingsprocesser og kemi skal opfylde de bluesign standard for et færdigt produkt forsynes med etiketten bluesign ®.


Trangoworld Qogir Windstopper har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Trangoworld Qogir Windstopper, købt hos runnerinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online løb og triatlon butik, hvor du kan finde masser af varer fra Trangoworld, færdiggør din ordrer af løb og triatlon varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Trangoworld Qogir Windstopper

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk