up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Trangoworld Bukser TRX2 Stretch Pro Regular
  • Play videoTrangoworld Bukser TRX2 Stretch Pro Regular
  • Trangoworld Bukser TRX2 Stretch Pro Regular
Trangoworld
360

Trangoworld Bukser TRX2 Stretch Pro Regular

plus

Trangoworld Bukser TRX2 Stretch Pro Regular

Produktbeskrivelse Trangoworld Bukser TRX2 Stretch Pro Regular

Trangoworld TRX2 Stretch Pro Regular Pants er designet til at ledsage i praksis med bjergbestigning, klatring, boulder eller skiløb, da de giver stor termisk kapacitet, åndbarhed, elasticitet og holdbarhed .

Disse sportsbukser er lavet med Polartec Power Stretch Pro, der er lette, fleksible og holdbare, kontrollerer fugten indeni og holder kroppens temperatur på dets normale niveauer. De har en elastisk talje, en elastiklomme med lynlås bagpå, og et tilpasset snit til kroppen, der ikke begrænser dine bevægelser.

Bukser Trx2 Stretch Wm Pro.

Egenskaber: Elastiske Waist.Flatlock-sømme (4 nåle) .Slim Fit.Zip Back Pocket.

Breathable.High Thermal Capacity.Bi Elastic Fabric maksimerer komfort og fri bevægelighed.Quick Drying.Lightweight Design.Great Body Adaptability.

Vægt:

175Gr.Hvad ville du sige til at finde Trangoworld Bukser TRX2 Stretch Pro Regular til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din løb og triatlon butik. Køb det bedste udstyr fra Trangoworld og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Dametøj varer.

Funktioner Trangoworld Bukser TRX2 Stretch Pro Regular

Længde
Farve
Funktioner
Form for bukser

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up