up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Topo athletic
360

Topo athletic Magnifly Running Shoes

Topo athletic Magnifly Running Shoes

plus
  • 360Topo athletic Magnifly Running Shoes
  • Play videoTopo athletic Magnifly Running Shoes
  • Topo athletic Magnifly Running Shoes
  • Topo athletic Magnifly Running Shoes

Topo Athletic Magnifly Running Shoes

Produktbeskrivelse Topo athletic Magnifly Running Shoes

Den Magnifly er udviklet til at give dæmpning og en lydhør tur parret med vores klassiske Topo fit: rummelig i tæerne og lun i taljen. Den fleksible platform og 5mm drop muliggøre en mere naturlig gang funktion, mens den dobbelte densitet mellemsål leverer zonal dæmpning og respons. Vi anbefaler, dimensionering op en halv størrelse i denne model.

Specifikationer:

gummisål 4,5 mm

15,5 mm EVA (hæl) / 10,5 mm EVA (bold) mellemsål

5 mm fodseng

25 mm x 20 mm total stakhøjde / 5 mm dråbe

Vægt: 7,7 ounce (Størrelse 7)


Find Topo athletic Magnifly Running Shoes på lager og til den absolut bedste pris. Besøg runnerinn, din online butik, med løb og triatlon udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Topo athletic Magnifly Running Shoes her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Funktioner Topo athletic Magnifly Running Shoes

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende.

-

Hej. Det er første gang, at min partner bruger dette mærke af sneakers, og de er glade, de passer perfekt sammen med forfoden lidt bredere, de er meget komfortable. Det gentages.

God artikel

-

Superlette, åndbare og behagelige sko. Jeg skulle have bedt om et nummer ovenfor, men de er stadig superkomfortable! Jeg anbefaler køb af disse sneakers til dem, der kan lide alsidig fodtøj, der er velegnet til vej og busk.

Kvinde topo magnifly

-

dette er mit 4. par topo magnifly. Jeg har nu ikke andet end topo. størrelse op 1/2 for en perfekt pasform. jeg går / kører miles uden knæ, rygsmerter. disse nul dråbe, forbedre kropsholdning og er utroligt behageligt! god pris på runnerinn.

Meget godt

-

Jeg kan godt lide dette par sko, kvaliteten er meget god, men desværre købte jeg for lille. min fod er 26 cm, jeg købte 40,5 Jeg synes 41 bliver bedre!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up