up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Topo athletic Løbe Skoe Ultrafly
  • Play videoTopo athletic Løbe Skoe Ultrafly
  • Topo athletic Løbe Skoe Ultrafly
  • Topo athletic Løbe Skoe Ultrafly
  • Topo athletic Løbe Skoe Ultrafly
  • Topo athletic Løbe Skoe Ultrafly
360

Topo athletic Løbe Skoe Ultrafly

Topo athletic Løbe Skoe Ultrafly

Topo athletic Løbe Skoe Ultrafly

Topo athletic Løbe Skoe Ultrafly

plus
Topo athletic

Topo Athletic Løbe Skoe Ultrafly

Produktbeskrivelse Topo athletic Løbe Skoe Ultrafly

Den Ultrafly, opkaldt 2016 Runners verden Best Debut, er perfekt til løbere, der søger dæmpning og let støtte. Den er udstyret med strategisk placeret trykte overlejringer og formstøbt skum hæl forbliver sikre foden i løbet af en 28/23 mm, 5 mm drop platform. Den 3 stykke EVA mellemsål giver let vejledning og feedback gennem gangart cyklus. Vi anbefaler, dimensionering op en halv størrelse.

Specifikationer:

gummisål 4,5 mm

18,5 mm EVA (hæl) / 13,5 mm EVA (bold) mellemsål

5 mm fodseng

28 mm x 23 mm total stakhøjde / 5 mm dråbe

Vægt: 9,2 ounce (Størrelse 9)


Er du på udkig efter Topo athletic Løbe Skoe Ultrafly? Det findes på lager hos runnerinn, din online løb og triatlon butik. Hos runnerinn kan du altid finde løb og triatlon, masser af udstyr fra Topo athletic. Skynd dig at købe Topo athletic Løbe Skoe Ultrafly, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk runnerinn´s store sortiment af løb og triatlon.

Funktioner Topo athletic Løbe Skoe Ultrafly

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Ultraflyvende mus

-

Fremragende udførelse af skoen, behagelig frontbred plante. Jeg ville have foretrukket en let indvendig foring under det forreste åndbare net for at imødekomme foden bedre. Dette krav tvinger mig til at lægge en tyngre stoffstrømpe.

Ultra god

-

Jeg bruger denne sko type Ultrafly fra Topo i årevis. Har dem allerede i alle farver. Fra marathon og videre bliver mine fødder meget velpleje af denne sko med en bred bue på forsiden med masser af tåplads. Så ud af kassen og gå. Ungt mærke med en god fremtid!

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up