up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Topo athletic Løbe Skoe Magnifly
  • Play videoTopo athletic Løbe Skoe Magnifly
  • Topo athletic Løbe Skoe Magnifly
  • Topo athletic Løbe Skoe Magnifly
Topo athletic
360

Topo athletic Løbe Skoe Magnifly

Topo athletic Løbe Skoe Magnifly

plus

Topo Athletic Løbe Skoe Magnifly

Produktbeskrivelse Topo athletic Løbe Skoe Magnifly

Den Magnifly er udviklet til at give dæmpning og en lydhør tur parret med vores klassiske Topo fit: rummelig i tæerne og lun i taljen. Den fleksible platform og 5mm drop muliggøre en mere naturlig gang funktion, mens den dobbelte densitet mellemsål leverer zonal dæmpning og respons. Vi anbefaler, dimensionering op en halv størrelse i denne model.

Specifikationer:

gummisål 4,5 mm

15,5 mm EVA (hæl) / 10,5 mm EVA (bold) mellemsål

5 mm fodseng

25 mm x 20 mm total stakhøjde / 5 mm dråbe

Vægt: 7,7 ounce (Størrelse 7)


Hvad ville du sige til at finde Topo athletic Løbe Skoe Magnifly til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din løb og triatlon butik. Køb det bedste udstyr fra Topo athletic og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Damesko varer.

Funktioner Topo athletic Løbe Skoe Magnifly

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Fremragende.

-

Hej. Det er første gang, at min partner bruger dette mærke af sneakers, og de er glade, de passer perfekt sammen med forfoden lidt bredere, de er meget komfortable. Det gentages.

God artikel

-

Superlette, åndbare og behagelige sko. Jeg skulle have bedt om et nummer ovenfor, men de er stadig superkomfortable! Jeg anbefaler køb af disse sneakers til dem, der kan lide alsidig fodtøj, der er velegnet til vej og busk.

Kvinde topo magnifly

-

dette er mit 4. par topo magnifly. Jeg har nu ikke andet end topo. størrelse op 1/2 for en perfekt pasform. jeg går / kører miles uden knæ, rygsmerter. disse nul dråbe, forbedre kropsholdning og er utroligt behageligt! god pris på runnerinn.

Meget godt

-

Jeg kan godt lide dette par sko, kvaliteten er meget god, men desværre købte jeg for lille. min fod er 26 cm, jeg købte 40,5 Jeg synes 41 bliver bedre!

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up