up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Suunto

Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh

Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh

Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh

plus
  • Play videoSuunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh
  • Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh
  • Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh
  • Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh

Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh

Produktbeskrivelse Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh

Nøjagtige og pålidelige spejlkompasser:

MC-serien af ​​spejlkompasser giver et uvurderligt redskab til dem, der lægger en særlig præmie på præcise og pålidelige retningsmålinger; for eksempel landmænd, minearbejdere, arkitekter, redningspatruljer, vandrere, sejlere og militæret. Deklineringsjusteringssystemet, som er standard i hele intervallet, er særligt nyttigt, når man arbejder i områder med stor magnetisk variation, medens observationsknappen giver overlegen nøjagtighed. MC 2-modellen er også tilgængelig med Global Balancing System.

Feltkompasser generelt:

Mekaniske kompasser har arbejdet som navigatør siden flere tusinde år.

Stadig i dag er magnetisk kompas miljøvenlig, billig og det mest pålidelige værktøj, når man vælger kurset. De ældste Suunto-feltkompasser, som stadig er i brug, fremstilles i 1938. En højkvalitets feltkompas har næppe brug for anden service end at vaske i ferskvand fra tid til anden. Kompasset fungerer uden ekstern strømforsyning. Kompassen får sin kraft fra naturen - fra den magnetiske nordpol.

COMPASS BALANCING:

To geografiske balanceringszoner

Den lodrette intensitet og retning af jordens magnetfelt, hældningen, påvirker vandret plan for en kompassnål i overensstemmelse med bredden hvor den anvendes. På grund af hældning skal kompasserne afbalanceres for forskellige geografiske zoner for at holde nålen i vandret position.

Tidligere blev kloden inddelt i fem forskellige balancezoner, hvor specifikke kompasser fungerede. Men da folk rejser mere og mere, er behovet for kompas med et større geografisk område steget. Takket være Suuntos Two Zone System er der kun to balancezoner, der skal overvejes i kompas, bruge den nordlige halvkugle og den sydlige halvkugle. I praksis betyder det, at et Suunto kompas designet til den nordlige halvkugle stadig arbejder for en retfærdig afstand i den sydlige halvkugle og omvendt.

Specifikationer:

Justerbar deklineringskorrektionsskala

Lineal

Sighting hole

Spejl kompas

Forstørrende linse

Baseplatekompass

Aftagelig snap lås lanyard

Clinometer

Lysende markeringer

Luminous bezel ring

Vægt: 74 g / 2,65 oz.


Vores Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh er med garanti de originale Suunto. Hvis du handler hos løb og triatlon, vil du modtage dine Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 77.4995 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Funktioner Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh

Farve
Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up