`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Suunto

Suunto Core

Suunto Core

Suunto Core

  • Suunto Core
  • Suunto Core
  • Suunto Core
  • Suunto Core
  • Suunto Core

Suunto Core

Produktbeskrivelse Suunto Core

Det nye Suunto Core børstet stål er en ægte perle til din dukke. Dette sofistikerede ur, der er præsenteret i en æske i rustfrit stål, tilbyder alt, hvad du altid har drømt om en sådan enhed.

Det nye Sunto Core Steel-ur kombinerer de bedste funktioner med et minimalistisk design, modstandsdygtigt og samtidig meget raffineret. Den er integreret med højdemåler, kompas, stormalarm, temperatur, dybdemåler med åndedrætsrør og barometer. Det har information om vejr i realtid. Derudover er det perfekt til brug både i bjergene og i enhver anden type miljø.

Indkapslet i naturlig rustfrit stål, det minimalistiske design af Suunto Core børstet stål er både yderst robust men også refined.The prisbelønnede Suunto Core packs nem at bruge udendørs funktionaliteter i en robust konstruktion.


Ved at kombinere en højdemåler, barometer og kompas med oplysninger om vejret, Suunto Core giver de væsentlige funktioner til eventyr i den store udendørs. Designet til at bringe ud af opdagelsesrejsende i dig.Features:


- Højdemåler, barometer, kompas


- Vejr-funktioner


- Bjerg & overalt bruger


- Højdemåler


- Barometer


- Compass


- Temperatur


- Storm alarm


- Solopgang / solnedgang


- Dybde meter for snorkling


- Flere ur, dato og tidspunkt funktioner


- Bruger-udskifteligt batteriSpecifikationer:


- Optagelse intervaller: 10S, 60 s


- Nord-Syd-indikator: North indikator


- Driftstemperatur: -10 ° C til +50 ° C / +14 ° F til +122 ° F


- Opbevaringstemperatur: -30 ° C - +60 ° C/-22 ° F - +140 °


- Vandtæthed: 30 m / 100 ft med undervands knapper


- Vægt: 117g, 4,2 ounce


- Temperaturområde: -20 ° C - +60 ° C / -5 ° F - +140 ° F


- Temperatur opløsning: 1 ° C / 1 ° F


- Vejret hukommelse: 7 Dage


Ved du hvilke egenskaber der gør Suunto Core til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Suunto Core, har vi det på lager i vores online runnerinn butik. På grund af vores store udvalg i Ure afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de løb og triatlon, du er på udkig efter. Køb hos runnerinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Suunto Core

Kundeanmeldelser og spørgsmål (15)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Ur

-

Hej, min mand elskede det brystede stålur, hvilken overraskelse han var.

*****

-

Meget god, både servicen og uret. Kvalitetsservice, hurtig og uden problemer. Med hensyn til uret er ingen præsentation nødvendig

Upåklagelig

-

Købsleveringsside: RAS Watch: kompatibel og meget smuk. Ser frem til at teste højdemåler under ægte smukke forhold!

Hjertebrud

-

Måler uret puls?

vore eksperters svar

Hej, det måler ikke puls. Hilsen

Fantastisk ur

-

Efter x år måtte jeg trække mit gamle Suunto Core-ur tilbage. Det var klart for mig, at jeg gerne ville have et sådant ur igen. Sammenlignet med andre udendørs ure er dens vægt god (andre produkter er undertiden næsten dobbelt så tunge). Det fungerer pålideligt, hvad enten det er i vand eller på land. Jeg fandt kun armbåndet bedre på min "gamle" kerne. Jeg foretrækker personligt silikone armbåndet. Heldigvis kan dette ændres hurtigt og nemt. TOP-ur!

Meget godt

-

Meget fint

Gps og afstand

-

har du GPS og markerer den tilbagelagte afstand?

vore eksperters svar

Hej, dette ur har ikke GPS. Hilsen

Fantastisk køb

-

Modtaget længere på grund af den igangværende pandemi, men ellers godt produkt. Ekstatisk over produktet, da det ser cool ud i mit håndled, og funktionerne er fremragende. Let at konfigurere.

Total tilfredshed

-

For et par dage siden modtog jeg uret, og det dækker fuldstændigt mine forventninger. Fremragende værdi for pengene, og leveringstjenesten var meget hurtig.

Et ur dedikeret til udendørssport

-

Produktet blev leveret på rekordtid til tiden og godt beskyttet. Uret erstatter SUUNTO Vector, som ikke længere er produceret. Jeg modtog den med en tekstilrem som angivet i beskrivelsen. Det er et smukt instrument, men jeg beklager, at vi er nødt til at gå ind i menuen for at justere højdemåleren, en længere og mindre direkte betjening end på Vector. Ellers har den de samme funktioner, den anden tidszone og dybdemåleren (som jeg ikke har testet) derudover.

Næsten kritisk

-

produktet er spektakulært, fordi jeg allerede ved det, men hvis det ankom til tiden, da leveringsestimaterne siger, ville det være endnu mere fremragende

Robust og holdbar, men let

-

Hurtig levering, perfekt pakket, god værdi for pengene. Meget robust og stort ur med behagelig elastomerrem, der er lavet af holdbart materiale, der fortsætter i enhver situation. Militær look.

Kvalitet og leveringstid

-

Meget tilfreds med produktets leveringstid modtages et produkt under optimale forhold.

Alle væsentlige

-

Meget tilfreds med dette ur, at alle interesser Suunto (basic, soliditet, pålidelighed, se, udskifteligt batteri, rem standard) uden det, jeg kalder useriøst gadgets på et ur (GPS, etc ...) der forbruger batteriet uden virkelig hjælpe på jorden.

Hastighed display

-

Hej, uret viser dig det den hastighed, hvormed vi kører levende?

vore eksperters svar

Hej, er uret ikke vise courrue hastighed. Cdlt

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk