`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sural

Sural Tight 3/4 Iguana

Sural Tight 3/4 Iguana

Sural Tight 3/4 Iguana

Sural Tight 3/4 Iguana

Sural Tight 3/4 Iguana

Sural Tight 3/4 Iguana

  • Sural Tight 3/4 Iguana
  • Sural Tight 3/4 Iguana
  • Sural Tight 3/4 Iguana
  • Sural Tight 3/4 Iguana
  • Sural Tight 3/4 Iguana
  • Sural Tight 3/4 Iguana
  • Sural Tight 3/4 Iguana

Sural Tight 3/4 Iguana

Produktbeskrivelse Sural Tight 3/4 Iguana

3/4 tæt tilvejebringer kompression og varme regulering hovedsageligt til tre muskelgrupper; quadriceps, hamstrings og balder. Ved hjælp af vores Cxc2-teknologi (registreret af Sural) fungerer tøjet på hver cm2 af muskler, hvilket giver yderst effektiv og behagelig kompression (uden at være for stram). Da muskelen ikke er den samme eller har det samme volumen igennem, skal virkelig effektiv komprimering udøve specifikt, uafhængigt tryk i hver zone for at opnå optimale resultater. Lavet af Meryl Skinlife-stof med fremragende varmegulerende egenskaber for at opretholde en konstant muskeltemperatur. Ideel til at forhindre sportsskader på grund af afkølende muskler. Stoffet frigiver let sved og holder musklerne tørre. Det minimerer også vibrationer til musklerne forårsaget af påvirkning under sporten. Det reducerer stresspåvirkningen med over 80% såvel som vibrationer i musklerne under sporten. Uden tvivl gør de tekniske egenskaber det til det bedste kompressionstøj i sin kategori. Ideel til situationer med høj muskelbelastning og lange afstande. Beklædningsgenstanden er tilstrækkelig elastisk til at give alle fordelene ved komprimering uden at begrænse musklerne, når den trækker sig sammen.Atletisk præstation optimeres ved at reducere muskelsvingninger og påvirkningsstress: forsinkelse i mælkesyreproduktion, muskelsmerter og træthed takket være den specifikke kompression pr. Cm2 over hele muskelen. Faldende komprimering forbedrer iltning af musklerne, forbedrer cirkulationen og efterfølgende bedring. Stoffet har fremragende varmereguleringskvaliteter, og holder muskelen ved en konstant temperatur, ideel til at forhindre skader og ubehag.


Funktioner:

Medium høj og differentieret kompression: Stoffet udøver ekstra pres på de forskellige muskelgrupper, der arbejder hårdest under træning.
SkinLife polyamid mikrofiberkomposition på indersiden gør stoffet meget blødt at røre ved, hvilket minimerer risikoen for gnidning ved lange aktiviteter.
Den fremragende kombination af stoffer gør tøjet meget blødt, minimerer gnidning og giver fremragende varme regulering.
Stoffet har fremragende varmereguleringskvaliteter, og holder muskelen ved en konstant temperatur, ideel til at forhindre skader og ubehag. Det giver IKKE varme eller kulde, men holder simpelthen temperaturen, ideel til varmt og koldt klima.
En kombination af bakteriostatiske, antibakterielle og bakteriologiske egenskaber forhindrer bakteries spredning, lugt og allergi. Disse egenskaber varer så længe som tøjet, selv efter vask, da de er karakteristika for fibrene (i modsætning til sølvioner, som også kan forårsage allergi, bruges ikke et efterbehandlingsbad).
Det stærkt elastiske stof giver blød, men energisk kompression på samme tid, hvilket giver mulighed for timevis intens brug uden ubehag.
Den brede strimmel på benet hjælper med at holde tøjet på plads og forhindrer bevægelse, men uden at være for stramt på quadriceps.
De har to udvendige lommer på siderne af balderne for at holde geler, energibarer og mere.
Alle sømme er flade for at minimere risikoen for gnidning.
SkinLife-mikrofiber giver fremragende svedudgivelse og termisk komfort over et bredt temperaturområde.

Anvendelse:
Trail and running
Fitness og cross fit
Skiløb, vandring eller cykling
Som et indre termisk lag i intense udendørs aktiviteter ved lave temperaturer
Indendørs aktiviteter, der er meget krævende på musklerne


Teknologi:

Ingen friktion:
Den bløde berøring undgår friktion og øger vores komfort og velbefindende, hvilket gør det muligt for athlets at koncentrere sig om den fysiske aktivitet.

Multi Fiber og antibakteriel kapacitet:
De specielt konstruerede bers gør det muligt at skabe høje ydeevne beklædningsgenstande, der er bløde, åndbare og affugtende. Bakteriostatiske, antibakterielle og bakteriologiske egenskaber forhindrer bakteries spredning, lugt og allergi.

Progressiv adaptiv komprimering:
Tryk pr. Kvadrat cm, der udøver specifikt tryk omkring de forskellige muskelgrupper. Aktiv: letter blodcirkulationen, minimerer påvirkningen af stress, reducerer påvirkningsvibrationer. Passiv: letter musklerne efter enhver træning.

Termoregulering:
At opretholde en konstant optimal muskeltemperatur under intens træning for at minimere muligheden for muskelskade.

Kompressionspasning:
Meget udstyret tøj.


Omsorg:

Vask med koldt vand
Lad ikke slitage suge
Drej ikke slitasjen for at dræne den
Brug neutrale rengøringsmidler og brug ikke skyllemiddel
Tør slidet bagud og i skyggen
Stryg ikke. Tør ikke rent


Er du på udkig efter Sural Tight 3/4 Iguana? Det er runnerinn mest solgte vare, din online løb og triatlon butik. Prisen er 56.99 $, i en begrænset periode! Hos runnerinn, får du flest fordele og finde mange flere Sural, til de bedste priser. Alle vores løb og triatlon vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Sural Tight 3/4 Iguana

Funktioner
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Ordrenummer: 19357521

-

godt produkt

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk