up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Sugoi

Sugoi RPM Short Sleeve T-Shirt

plus
  • Play videoSugoi RPM Short Sleeve T-Shirt
  • Sugoi RPM Short Sleeve T-Shirt

Sugoi RPM Short Sleeve T-Shirt

Produktbeskrivelse Sugoi RPM Short Sleeve T-Shirt

Casual Kit Day. En afslappet pasform og blødt stof gør denne renformede jersey perfekt til mere tilbagelænet rides.

Funktioner:

Active Melange er et letvægtsstribet stof til åndbarhed og luksuriøs ud for huden

1/4 lynlås til ventilation

En center baglomme med usynlig lynlås til sikker opbevaring

teknologier:

SEMI FIT Vores semi-fit tøj er designet til at passe tæt på kroppen, men ikke så tæt, at du vil føle dig selvbevidst i kaffebaren, når du henter en post-tur eller kører drik. Velegnet til en bred vifte af kropstyper og tilbydes i vores mest populære stilarter.

Interface Technology: For en sport, hvor følelsen er tæt forbundet med ydeevne, er grænsefladen mellem rytter og cykel afgørende. Betydningen af ​​en god skind er let at skelne: polstring uden bulk giver komfort for lange miles i sadlen og beskyttelse mod chafing; Materialevalg drev ventilation og fugtstyring.

Visuel teknologi: Vores moderne liv tvinger os udendørs til at pendle og træne i mørket, hvilket gør det vigtigt at være synlig om natten og sikkert udvide dit aktivitetsvindue. SUGOIs Zap Collection har altid fastholdt vores standarder for design, teknologi og ydeevne, samtidig med at den giver fremragende synlighed i svagt lys og mørke.

Modulær teknologi: SUGOIs modulære beklædningsgenstande begynder med vores prisbelønnede design og teknologi og tilføjer alsidighed til dit skind af beklædning. At kæmpe mod elementerne som dagene bliver kortere, er hårdt nok, men vejret i kyst- og bjergrige omgivelser tager uforudsigeligt til et nyt niveau. Vores sortiment af Modular apparel er designet til at forbedre din komfort og ydeevne ved at ændre klima og anstrengelsesniveauer.

Stoffarkitektur: Hver atlet har forskellige layeringbehov. Hos SUGOI arbejder vi indefra ude og giver den optimale beskyttelse? Et lag ad gangen? For ethvert klima. Vi bruger vores hjemmelavede canadiske ekspertise til at opbygge stoffer, der beskytter mod ekstremt vejr, regulerer temperaturen, strækker sig med kroppen og giver maksimal komfort, så atleter på alle niveauer kan fokusere på deres præstationer.

Regn Beskyttelse: Det er ikke nok at have stykker, der fælder vandet, kun for at fælde varme inde og nyde dig med sved. Med RSE Neoshell Jacket introducerede vi verdens mest åndbare vandtætte cykeljakke. I år lavede vi den bedste regnjakke endnu bedre med tilføjelsen af ​​Vislon lynlås, forstørret lommelagring og stormflap og en robust drop gripper. Den helt nye Metro Jacket fortsætter historien om åndbar vandtæt i 2016 med en stilfuld regnjakke, der kan tage dig til og fra cyklen i hele dit aktive liv.

Termisk regulering: Hver tilstand. Hver tur. Hver træning har brug for. Fra den første efterårsmorgen chill til den dybe vinter bid, opfylder SUGOI apparel dine krav til alsidige termiske løsninger under højtydende træning både på og uden for cyklen. Med stof til enhver betingelse ejer SUGOI præstationsvarme med åndbar isolering som Polartec Alpha®, den vindtæt beskyttelse af Firewall og ydeevne stikker som den åndbare MidZero og verdens tungeste termiske stof SubZero. Stoffer er intelligent konstrueret ved hjælp af Zone Construction for at opnå ideel termisk regulering.


På tilbud nu, Sugoi RPM Short Sleeve T-Shirt til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos runnerinn, Kan du finde udstyr til Dametøj, extra mange T-shirts. Vi har mange forskellige T-shirts, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Sugoi RPM Short Sleeve T-Shirt

Typer af ærmer
Farve
Lynlås længde

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up